В градината на ангелите

Специално за читателките художникът и дизайнерът на сп. EVA Диана Шингарова е подбрала няколко места, които предлагат магични предмети за дома.

Елка Влаховска 04 January 2011

подбор и стайлинг диана шингарова


Специално за читателките художникът и дизайнерът на сп. EVA Диана Шингарова е подбрала няколко места, които предлагат магични предмети за дома. Когато ги види и пипне човек, потъва в някакъв друг свят, в който изникват и спомени от детството, и спомени от сънищата, и магията на фантазирането, с която оцветяваме делника. Всички предмети са ръчна изработка и в тях са вплетени енергията, добрите мисли и пожелания на авторите им.





висяща пластика – ангели майка и дете, Дом за ангели


магия от цветя и светлина
Създадена е от красиво изработени цветя от хартия, които са „поникнали“ на много необичайни места. Въображението и сръчните ръце на Илияна от Дом за ангели ги окичват върху дрянови клонки (доста нетрадиционни сурвачки), върху гирлянди с лампички за украса на дома или като моден акцент върху диадеми за коса, върху ревери на сака или колани. В декорацията на дома могат да бъдат включени и малките ангелчета от метал, хартия, коноп и пух, както и висящите на корда пластики – лампи, които обещават, че коледните чудеса се сбъдват.


гирлянди от лампички и цветя за декорация на дома, Дом за ангели
цветя от плат за украса на диадеми, ревери, колани, Дом за ангели


100 овце на небесна паша
Знаем, че е препоръчително да преброим наум до 100 овце, ако не можем да заспим. Тази алегория са използвали Елиа и Борислав в едноименния открит неотдавна магазин, който е и във версия онлайн. А какво има там? Ооо, по-добре е да видите и да пипнете. Невероятни пачуърк завивки за малки и големи, артчанти и декоративни кукли с характер и име. Един от чудесните подаръци за Коледа са декоративните възглавнички с пълнеж от билки и сушени цветя. Изборът е сред 5 ароматни коктейла – някои за спокоен сън по Петър Димков, други за любовен трепет – с хмел и роза. Инфо на www.100sheep.eu.


декоративна фигура – патица от плат, 100 овце
декоративна кукла, слънце и звезди от плат и кофичка с ароматни билки, 100 овце


Art.E!
Само онлайн можете да разберете какво означава това и повярвайте, струва си. Можете да  видите как се прави керамика Раку и да си купите от невероятните арткъщички, които са много оригинални свещници. Онлайн ще се срещнете и със супер- модерните и нетрадиционни автори, които биха отделили от времето си за всеки, който обича  керамиката. Инфо на www.artebg.net.


арткъщичка-свещник от керамика Раку, Art.E!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР