здраве от сибир

Какво да очакваме от биопродуктите от билки, които растат в едни от най-чистите райони в света.

Мариана Антонова 02 September 2009

Любителите на хранителните добавки проявяват все по-голям интерес към биопродуктите, произведени от билки, които растат в Сибир, Далечния изток и Байкалското езеро, защото тези райони са признати за едни от най-девствените и екологично чисти в света. Корпорация "Сибирско здраве" предлага именно такива биопродукти. Представя ги фитотерапевтът Александър Аненков.


Господин Аненков, гарантирате ли, че можем да се доверим на коопорация "Сибирско здраве"? Тествани ли са вашите биопродукти с клинични изпитания?
В Русия задължително се правят клинични изпитания на всеки нов наш продукт. Въпреки това в най-скоро време това ще се случи и в България.

Има мнение, че биопродуктите действат пълноценно само на хората от географската ширина, откъдето са брани билките за създаването им.

Прародината на българите е в Алтай и в Северен Кавказ. Така че за какво говорим, след като билките за нашите биопродукти се събират именно оттам. Освен това тези билки ги има и там, и у вас. Разликата е, че в сибирските витамините и минералите са запазени в първоначалното им количество и вид, защото растат в девствена среда. Билките се берат в определено време и се обработват с шест вида технологии, които дават възможност да се запазят до 100% лечебните им съставки.

Ако дойда при вас, каква лечебна програма ще ми предложите?
Първо, ще ви предложа комплекта "Извор на чистота" за цялостно пречистване на организма. Едни от неговите биопродукти чистят междуклетъчното пространство, други - вътрешноклетъчното, трети работят за защита на клетките. Ако целта ви е профилактика, курсът трае месец, но се прави поне 3 пъти в годината. Ако имате здравословен проблем, ще ви изготвя индивидуална схема за 4 месеца с допълнителни хранителни добавки.

Колко струва ваш лечебен курс за един месец?
Ако имате здравословен проблем, около 100-150 лв. Ако е само за профилактика - от 26 до 80 лв. Цената на компютърната диагностика е 30 лв.

След като направя цялостно прочистване на организма с продуктите на "Извор на чистотата", с какво ще продължа?
С комплекта "Ритми на здравето", чиито биопродукти възстановяват витаминно-минералния баланс и настройват биологичния часовник на организма. Те са разделени в две групи. Едните се пият сутрин за тонус и работоспособност, вторите - вечер за постепенно хармонизиране на нощните биоритми. Освен това "Ритми на здравето" влияе много добре върху женските коса, кожа, нокти и т.н.

А какво представлява програмата "Красота и преобразяване"?
Съставена е от хранителни добавки, който работят върху проблемите на кожата, косата, лицето и т.н., бяла и селективна козметика. Казано по друг начин, започваме от основата и стигаме до макияжа.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР