Започва гласуването за #AWARDS 2024

Имате възможност да подкрепите любимите си създатели на съдържание до 22 октомври.

10 October 2024

След страхотния успех на първите три издания, за поредна година екипът на Attica EVA ще отличи най-добрите създатели на дигитално съдържание в България с #AWARDS.

Жури от изявени професионалисти в света на PR практиките, социалните мрежи, маркетинга и шоубизнеса ще оценява всички номинирани, а публиката също има възможност да се включи в избора чрез онлайн вот на www.hashtagawards.bg.

Може да подкрепите своите фаворити до 22 октомври, а големите победители ще станат ясни на 24 октомври.

Категория BEAUTY традиционно събира имената на креативните визионери, които създават истински шедьоври по своите лица, но и по тези на почитателите и последователите си. Тази година номинации в нея получават Георги Русев, Евгения Джаферович, Моника Димова и Ралица Методиева.

Отваряйки Instagram, искаме да виждаме повече постове, които носят Fashion Week вибрации и поне толкова стилно вдъхновение, колкото откриваме в акаунтите на Елина Крушева-Петков, Йоана Димитрова, Ромина Тасевска, Славена Вътова. Те са тазгодишните фаворити в категория FASHION.

Боби Петров, Десислава Иванова, Николай Стефанов и Радина Минчева са хората, които виртуално ни пренасят на най-страхотните кътчета от света. Ето защо те са вдъхновяващият пример в категория TRAVEL.

Знаем добре, че майките са водеща сила в интернет пространството, но в последните години и татковците не им отстъпват по нищо. Затова и имената на Антоанет Пепе, Георги Блажев, Мила Савова и Габриела и Стефан Роглеви неслучайно попадат в категория FAMILY.

Спокойно можем да се обзаложим, че ги следвате в TIKTOK или скоро предстои да го направите. Те са Атанас Мишев, Борислав Вълов, Димитър Христов и Миглена Трендафилова - имат стотици хиляди последователи, милиони харесвания и винаги нещо, което да разкажат или с което да ни разсмеят.

За категория YOUTUBE обяснението е просто, кратко и ясно. Това са хората, които ни допускат толкова близо в личния си свят, че бързо се превръщат в наши добри приятели, а ние - в техни абонати. Това са Ива Мандичева и Денислав Димчев, Моника и Цветелин Найденови, Димитър Кирязов и Силвия Йорданова, Христина Георгиева и Яница Михайлова.

Анна Стойкова, Йоана Коджабашева, Карин Околие и Радостин и Ива Кузманови са вдъхновението за по-добър старт на деня, но и номинираните в категория WELLNESS. Те винаги намират начин да ни накарат да направим правилния избор, особено когато се отнася до спорта, мисленето и здравословния начин на живот.

Не питаме дали обичате да слушате, защото ако отговорът е "ДА", със сигурност ще оцените най-добрите разказвачи на истории в специалната ни категория STORYTELLER, създадена съвместно със платформата за аудио и е-книги Storytel. Там може да подкрепите Инес Субашка, Николаос Цитиридис, Станислав Койчев или Теа Минкова и Наум Шопов. A след това ги вижте и чуйте.

Александра Стефанова, Бианка Матакова, Жаклин Никифорова и Мариета Костадинова са IT момичетата в категория BREAKTHROUGH OF THE YEAR. Неподправената естетика на всяка от тях кара броят на почитателите им онлайн да расте, а коя ще прибере вкъщи престижната статуетка за "дебют" - тепърва предстои да разберем.

Боряна Калейн, Диляна Георгиева, Ивайла Тодорова и София Нейчева са пример за всяка жена, която има смелост да бъде себе си. Тези четири момичета не спират да ни вдъхновяват ежедневно и неслучайно попадат в специалната ни категория #ForEveryYou, създадена съвместно с Schwarzkopf.

Гласувайте за своята фаворитка на www.hashtagawards.bg.

THE #AWARDS 2024 се осъществява с любезната подкрепа на BelleBox, Burrata, Schwarzkopf, TalentMedia, Storytel, Roku Gin, Vibe by Ариана Радлер 0.0% и Biotrade.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР