Мелания срещу Доналд Тръмп! Бившата Първа дама се разграничи от съпруга си

eva.bg 04 October 2024

Снимка: getty images/guiliver

Слуховете за не особено добрите отношения между Мелания и Доналд Тръмп циркулираха в медиите още по време на неговото президентство.

След като двамата напуснаха Белия дом обаче, нито ги виждаме заедно, нито тя застава публично зад него в настоящата му кандидат-президентска кампания.

Поредното доказателство, че Мелания Тръмп няма да следва сляпо съпруга си и определено не е кукла на конци, се крие в мемоарите й, които се очаква да излязат след броени дни – на 8 октомври.

В книгата, озаглавена простичко „Мелания“, бившата първа дама критикува рестрикциите на правителството по отношение на правото на аборт, които пък съпругът й Доналд Тръмп отстоява.

Само месец преди изборите в САЩ, Мелания категорично се разграничава от съпруга си по отношение на политиката за абортите и защитава правото на жените сами да решат дали да имат деца или не, дали да родят или не, какво да правят с тялото си.

В медиите отвъд Океана бе разпространен въпросният откъс от мемоарите, в който съпругата на Доналд Тръмп заема позицията на конкурентката му Камала Харис.

Дали това ще е единственото разграничаване от Доналд или ще има още удари под кръста – предстои да разберем след броени дни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР