Мелания Тръмп напусна Белия дом със стил

Бившата Първа дама облече Dolce & Gabbana и Chanel...

eva.bg 21 January 2021

Снимка: Instagram

Президентският мандат на Доналд Тръмп официално приключи. 45-ият президент на САЩ отстъпи мястото си на Джо Байдън. И докато целият свят тръпнеше в очакване за деня на инаугурацията на Байдън, Мелания Тръмп и Доналд напускаха Белия дом.

През изминалите четири години г-жа Тръмп впечатляваше със своя стил и излъчване, а раздялата й с Белия дом не бе изключение. Бившата Първа дама напусна с вкус.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Crazy for couture (@crazyforcouture)

Мелания облече „малка черна рокля“ от Dolce & Gabbana и късо сако от Chanel. Тя бе от глава до пети в черно, което накара някои да коментират, че „съпругата на Доналд Тръмп напуска, облечена като за траур“. От CNN обаче бързо заглушиха тези коментари, разкривайки думите на служители от Белия дом:

„Г-жа Тръмп не е тъжна от факта, че се разделя с Белия дом. Тя се изнася от седмици“, твърдят те. По дадена от тях информация бившата Първа дама не е написала сама благодарствените картички към персонала (около 80 души от икономи, готвачи и др.), който се е грижил за комфорта на президентското семейство четири години.

Традиция е при напускането на президентската резиденция съпругата на държавния глава да отдели време да отдаде своите благодарности. Според информацията, подадена към CNN, някой друг е свършил „черната работа“, а Мелания просто се е разписала под картичките.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by THE MOOD (@themoodmagazine_)

Сега, когато г-жа Тръмп се отстъпи почетния си пост на новата Първа дама, вероятно все повече хора ще си позволяват да я критикуват. Но тя въпреки всичко напусна със стил и усмивка, отправяйки се със съпруга си към Флорида.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР