Гръцка клиника за асистирана репродукция с безплатни консултации в София

Embryolab е специализирана в ин витро процедури от следващо поколение, използвайки изкуствен интелект (AI)

eva.bg 02 October 2024

Ако вие или жена, на която държите, сте на този етап от своя живот, ще се радваме да допринесем за вашия информиран избор.

Разказваме ви за позиционираната в Солун клиника за асистирана репродукция Embryolab, която на 5 и 6 октомври ще проведе безплатни консултации в София.

Embryolab е създадена през 2004 г. и от тогава има повече от 65 000 ин витро цикъла. Клиниката следва холистичен подход в три етапа: подготовка за бременност, персонализирано лечение, подкрепа и наблюдение. Тоест нещата не спират до положителния тест за бременност, можете да разчитате и след това.

Какво да очаквате?

Започва се винаги с цялостен преглед на личната история на пациента, защото единствено така могат да се планират персонализирани изследвания и планове за лечение, съобразени с нуждите на всеки отделен човек.

Ще получавате постоянна подкрепа и лична грижа от страна на вашия специалист по ин витро оплождане и вашия личен координатор на български език. В Embryolab освен гръцки говорят български, английски, немски, френски, румънски, италиански, сръбски.

IVF/ICSI лечението започва веднага след попълване на медицинското досие, тоест не попадате в списък с чакащи и не треперите от напрежение кога ще дойде вашият ред. За други лечения, включващи донорство, е необходим кратък подготвителен период за избор и съвпадение между донора и реципиента.

Технологии и процедури от следващо поколение

Лабораторията внедрява най-новите технологични постижения и може да се похвали с изключително модерно оборудване. Предлага безопасни, персонализирани протоколи за лечение, базирани единствено на научно доказани практики.

Използва две програми с изкуствен интелект (AI) за селекция на ембриони. Осигурява възможност за разширена селекция на ембриони и високи нива на успех на процедурите с използването на Embryoscope, неинвазивната и иновативна система за култивиране и AI технология.

Непрекъснатото обучение и изследователска дейност на учените от Embryolab гарантират, че най-новите разработки и лечения в областта се прилагат на практика в клиниката. От 2012 г. постигат още по-големи успехи, използвайки технологията time-lapse за култивиране и оценка на ембриони.



Специалистите

Важно е в чии ръце ще поверите себе си и мечтата си за дете.

Специалистите по асистирана репродукция работят с огромно уважение и отдаденост. Опитни акушерки предоставят персонализирани грижи на всяка жена, избрала да зачене чрез ин витро процедура в Embryolab. Клиниката има също вътрешен психолог, защото подкрепа може да е нужна във всеки момент от това вълнуващо пътешествие.

Учените на Embryolab участват активно в обучения и изследвания, като са в крак с най-новите разработки в сферата на фертилитета. Нещо повече, Embryolab Academy отбелязва 10 години от основаването си, като за това време академията е обучила учени от повече от 100 страни.

Къде и кога да се срещнете със специалистите от Embryolab?

В хотел „Маринела“, София, на 5 и 6 октомври. Използвайте формата за записване.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР