Памела Андерсън отново без грим

eva.bg 27 September 2024

Снимка: getty images/guiliver

Памера Андерсън продължава да отстоява решението си да се появява на публични места без грим.

Този път 57-годишната звезда дефилира в цялата си натурална прелест и в широка флорална рокля на филмовия фестивал в Сан Себастиан. Вижте снимки в галерията ни.

Тя бе официален гост за премиерата на филма „The Last Showgirl“.

Първият път, когато Памела шокира всички с решението си да не прекарва часове в гримиране, бе през есента на миналата година.

И ако в началото всички смятаха, че просто се опитва да привлече внимание и бързо ще се върне в света на макиажа, то тя опроверга всички скептици и продължи да се появява в натурален вид навсякъде и при всякакви поводи.

„Наблюдавам колко много се залага на тежък грим, затова ми се прииска да дам воля на бунтарското в мен и да направя точно обратното – да не си слагам. Много е забавно и освобождаващо.

Пък и с възрастта всички започваме да изглеждаме малко странно и смешно, затова се опитвам да се смея и на себе си, когато се погледна в огледалото и се видя такава, каквото съм. Казвам си: Лелее, ето какво се случва с лицето ми… И всъщрост, не е толкова лошо“, заяви преди време тя.

А относно всеобщата мания през последните години да се игнорира старостта и да се преследва вечно младо лице, тя казва: „Обичам да казвам думата „живеене“ вместо „остаряване“. Преследването на младостта е толкова безполезно. Никога няма да победим, така че защо просто да не прегърнем това, което се случва? И тъй като наистина току-що излязох през вратата като себе си, чувствам облекчение, просто тежест падна от раменете ми. И всъщност ми харесва повече.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР