5-звезден фитнес

Избрахме 3 топ уелнес дестинации, в които комбинацията от замайваща локация, безапелационни архитектура и дизайн и високотехнологично фитнес оборудване са в синхрон, който кара и тялото, и духа да ликуват

09 August 2024

През последните години фитнесът стана част от голямата уелнес концепция и култура. Фитнес зоните вече са част от уелнес центровете и неразривно свързани с природата, а високият клас хотели и курорти отделят все повече място и внимание на условията за физическа активност, при които ползите са в хармония с удоволствието и насладата от живота.

Избрахме 3 топ уелнес дестинации, в които комбинацията от замайваща локация, безапелационни архитектура и дизайн и високотехнологично фитнес оборудване са в синхрон, който кара и тялото, и духа да ликуват.    

Сен Тропе - Lily of the Valley

Носещ подписа на иконичния Филип Старк, Lily of the Valley е 5-звезден хотел в обвеяния с бляскави светски митове и истории Сен Тропе. Комплексът от вили и апартаменти със спираща дъха гледка е вдъхновен от калифорнийските летни къщи и градините на Вавилон и се вписва идеално в красотата на заобикалящата го природа на La Croix Valmer. „През целия си живот съм мечтал да бъда тук.

Някъде между подсъзнателната античност и екстремната модерност, това е сбъдването на фантазията ми за архитектура“, казва самият Старк и създава отворено, пропускливо пространство, в което цветовете и растителността естествено преливат интериора и екстериора.

Просторната зона за спорт и фитнес, обляна в светлина, излъчваща мекота, очарование и шик, е оборудвана с решения на Technogym – бранд, фокусирал във философията си и в продуктите си есенцията на модерната уелнес концепция. Елегантността и високата технологичност на фитнес уредите от Artis Line действат мотивиращо и превръщат тренировките в приятно забавление. Иновативната линия Kinesis Personal Vision, освен че подобрява физическото състояние и спортните постижения, е подходяща и при рехабилитационен процес. Накратко – място за ваканция, подчинена на art de vivre.

Таормина - Grand Hotel Timeo

Сицилианската магия се е настанила тук.  Първият хотел, открит в Таормина, комбинира усещането за разкоша на сладкия живот и загадъчността на клокочещите вулканични релефи.

Построен само на няколко крачки от древногръцкия театър, Grand Hotel Timeo съчетава величието на миналото с космополитния дух. Разходката из приказно красивите му градини или минутите в басейна на покрива са безценни. Уелнес изживяването е подсилено от възможността за тренировка с иновативните решения на Technogym в ексклузивния фитнес център.

Той е оборудван с продукти от висок клас  на Personal Line, линията, съчетала безупречната елегантност на стила на дизайнера Антонио Читерио с тридесетгодишния опит на Technogym. Гостите на хотела могат да изберат да тренират и в спокойствието на своите апартаменти или градини, използвайки Technogym Case, първокласна дизайнерска чанта, която съдържа широка гама от аксесоари за ефективни тренировки.

Миконос - O’ by Myconian Collection

Да се потопиш в мечтата – така кратко може да се опише преживяването в този искрящо бял оазис, изпъстрен със светлините и сенките на душата на гръцките острови. O’ e насладата от красотата във всичките ѝ измерения – гледки, архитектура, дизайн.

Модерно светилище, в което луксозните апартаменти и общи пространства постигат перфектен баланс между спокойствие и забавление.

След гмурване в сините дълбини, спа центърът предлага дълбока релаксация, а напълно оборудваният фитнес Technogym позволява на гостите да поддържат ежедневните си фитнес навици.

Уредите Selection са идеалното решение за силови тренировки, а Dumbbells са предназначени за тези, които харесват тренировките да са естествени като това да ходиш и да дишаш. 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР