Шеф Севда Димитрова и Soliare културата, вдъхновена от мадам Вьов Клико

Шеф Севда Димитрова и ресторант Ahora стават част от програмата SolaireTablesна Veuve Clicquot

03 July 2024

Снимка: пресофис на марката

Veuve Clicquot, шампанското, което подкрепяуспеха на жените по целиясвят, стартира своята инициатива Solaire Tables в партньорство с шеф Севда Димитрова и нейния ресторант Ahora.

За първи път в България Veuve Clicquot и ресторант Ahora by Sevda Dimitrova ще си партнират като част от програмата Solaire Tables.Любители на изискания вкусопитаха и се насладихана специално подготвено брънч меню на 29 и 30 юни.

Събитието отразява Soliare културата, вдъхновена от житейската философия на мадам Вьов Клико, която много млада поема семейния бизнес, след смъртта на съпруга си. Във времена, когато във Франция за жените е било невъзможно да се развиват без мъж до себе си, мадам Клико прави смели и дръзки стъпки в света на шампанското в преследване на своята мечта за „Само едно качество, най-доброто“.

Тя се превръща в една от първите бизнес дами на съвремието и е наречена „Гранд дамата на Шампан“. Марката Veuve Clicquot продължава нейната мисия, като подкрепя прогреса на жените и застава зад програми като Solaire tables, обединяващи успели жени готвачи в нашия регион.

Разпознаваемият жълт цвят на Veuve Clicquot e символ на изгряващото слънце и на новите възможности, на радостта и оптимизма на мадам Клико, която вярва, че всеки нов ден е нова възможност за по-добро бъдеще. Solaire не е само жълтия цвят, а начин на мислене, философия и култура.

Партньорството с шеф Севда Димитрова и ресторант Ahora е естествено, защото тя олицетворява Solaire културата в България, като преследва мечите си с много страст, решителност, дръзка креативност, елегантност и оптимизъм. Шеф Севда Димитрова е още една изключителна жена, за която няма граници пред креативността, и за която качеството е водещо.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР