Антоанет Пепе очаква четвърто дете

11 April 2024

Антоанет Пепе и приятелят ѝ Иво Карамански-син очакват първото си дете. Двамата сами споделиха щастливата новина чрез пост, показващ бременното коремче на Антоанет.

Това е първо дете за Иво Карамански, но четвърто за Антоанет.

Тя има дведъщери на име София и Сиена от брака си (първи и единствен до този момент) с датчанина Филип и син на име Матиас (на три години) от връзката с българина Филип Стоянов, с когото се разделят около година след раждането на детето им.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Antoinette Pepe (@antoinettepepe)

Антоанет и Иво пък са заедно от две години. Макар да е само на 27 години (със 7 години e по-млад от Антоанет), Иво Карамански-син е преминал през немалко житейски турбуленции. Син на сочения за един от първите босове на подземния свят у нас през 90-те Иво Карамански, той е едва на една година, когато убиват баща му и няма съзнателен спомен за него. Има три сестри от първия брак на Карамански и още една от настоящия брак на майка си Нели Атанасова с актьора Александър Сано. През 2020 г. животът му се преобръща, след като претърпява тежка автомобилна катастрофа, в която губи лявата си ръка. В момента е с бионична протеза, която почти замества функциите на истинската ръка.

Самият Сано също се похвали с пост в социалните мрежи, че ще става дядо.

Повече за интересната връзка на Антоанет Пепе & Иво Карамански-син, за тяхната любов, как са се запознали, за катастрофата, за подкрепата един за друг – може да прочетете в статията ни Антоанет Пепе & Иво Карамански-син: Любов и други катастрофи

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Antoinette Pepe (@antoinettepepe)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР