Никол Кидман и Кийт Ърбън, които винаги се целуват за здравей и за довиждане

Това им е казал техният семеен свещеник за брака. Това ги държи свързани

Десислава Найденова 28 March 2024

Снимка: getty images

Това е една любовна история, устояла на теста на времето. "Трябва смелост да се влюбиш. Трябва да сте готови да се доверите на някой друг с цялото си същество. А това е трудно", казва тя. Е, те го направиха.

Никол Кидман среща Кийт Ърбън през 2005 г. на официално събитие и веднага e привлечена от него. Направила така, че той да получи телефонния й номер. Кийт обаче не й се обажда в продължение на цели четири месеца. „Спомням си, че бях толкова влюбена в него, а той не се интересуваше от мен и не искаше да ми се обади...“

Мъжката гледна точка е малко по-различна, разбира се, и хвърля доста по-реалистична светлина върху ситуацията тогава.

„Някой ми беше дал номера й и аз го държах в джоба си известно време. Гледах го и си мислех: „Ако звънна, тя ще отговори. Аз не знам какво да кажа“. Не бях в много добър момент от живота си. Никога не бих си помислил, че тя ще види нещо в човек като мен. Но в един момент събрах смелост да набера тези цифри. Тя отговори и започнахме да говорим. И говорихме, говорихме, говорихме, говорихме, и беше без никакво усилие.“

Не спират да си говорят и досега. Вижте любовта им в снимки в галерията ни.

Всичко започва преди почти 20 години.

Тогава си казах: „Това е мъжът, за когото се надявам да се омъжа“
Той е до нея на рождения й ден, на 20 юни 2005 г., когато тя навършва 38 години. По-късно Никол Кидман казва, че онази вечер е знаела, че Кийт Ърбън е любовта на живота й. Появил се в 5 сутринта на вратата й с букет гардении.

Сватбата им е през юни 2006 г. в предградие на Сидни, на плажа.

Кийт Ърбън се бори с алкохолизъм и приписва на жена си заслугата, че му е помогнала. Около четири месеца след сватбата им той започва лечение. Три месеца по-късно музикантът напуска рехабилитационния център. Скоро след това двамата с Никол се появяват заедно и щастливи на парти за Златните глобуси в Лос Анджелис.

През 2008 г. Никол Кидман е вече бременна. Кийт Ърбън лети от Лос Анджелис до Австралия, за да присъства на първия ултразвук на детето си. След това лети обратно за щатите, защото има концерт.

Първото им дете Съндей Роуз се ражда на 7 юли 2008 г.

„Чувстваме се изключително благословени и благодарни, че имаме това красиво момиченце“ е част от общото изявление на семейството.

Втората им дъщеря Фейт Маргарет се ражда на 28 декември 2010 г. Бебето е износено от сурогатна майка.

През юли 2017 г. излиза сериалът на HBO „Големите малки лъжи“. Ролята на Кидман като Селест Райт включваше много тежки сцени с домашно насилие. Актрисата призна пред Entertainment Tonight, че Кийт й е помогнал да се възстанови, когато е била физически и емоционално изтощена от сцените.

„Връщах се вкъщи в любящи обятия, при някого, който ме прегръщаше, бях наистина разстроена на моменти...“

Тя е единствената
През март 2018 г. в свое интервю Ърбън говори за това как съпругата му му е помогнала да се спаси от алкохолизма.

„Просто бях алкохолик. Живеех много малък живот. Животът ми ставаше все по-малък и по-малък, така го поддържах управляем. Имах късмет, че имах много любяща жена. Изтрезняването ме освободи творчески.“

„Пишех тези песни за любовта и връзките. Осъзнах, че пиша от всички тези места за човека, какъвто бих искал да бъда. Единственото нещо, което се промени в живота ми, е, че в по-голяма степен станах човека, който се опитвах да бъда.“

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР