Никол Кидман: Когато навърших 40…

Когато звездата от "Часовете" и "Мулен Руж" навлязла в 40-те си години, холивудски продуцент й подсказал, че трябва да се настрои за това, че каквото било-било и вече едва ли някой ще я потърси за нещо сериозно. „Според него трябваше да се примиря, че перспективата пред мен е… холивудското бунище“, казва актрисата.

eva.bg 22 August 2021

След като двата минисериала с участието на Никол Кидман – „Големи малки лъжи“ и „Отмяната“ – се превърнаха в едни от най-гледаните заглавия в стрийминг платформата HBO GO, сега актрисата участва в друг, вече много очакван сериал – Nine Perfect Strangers, зад който стои друг стрийминг гигант, Amazon Prime.

Кидман отново е сред най-желаните и най-търсените актриси, но вече повече от 10 години тя се е погрижила да не разчита само на поканите на други продуценти. През 2010 г., когато е на 44 години, Никол създава продуцентската си  компания Blossom Films, за да създава филми, разказващи женски истории - филми, които жените искат да гледат и в които тя самата ще има истински вълнуващи и интересни роли.

В скорошно интервю звездата, която предпочита да живее не в Холивуд, а в родната Австралия, за да е близо до 81-годишната си майка, разказва, че още когато навлязла в 40-те си години, холивудски продуцент й подсказал, че трябва да се настрои за това, че каквото било-било и вече едва ли някой ще я потърси за нещо сериозно.

„Според него трябваше да се примиря, че перспективата пред мен е… холивудското бунище“, казва актрисата. Известно време обаче тя се колебае дали пък да не го послуша.

Точно тогава - на 41- годишна възраст - тя ражда дъщеря си Съндей Роуз. Това е почти чудо, тъй като лекарят казва на нея и съпруга й Кийт Ърбън, че шансът да имат дете заедно е около 1%.

Когато невъзможното се случва, Никол заявява на семейството си, че смята да се откаже от актьорската си кариера. Тогава майка й, бивша медицинска сестра, й дава безценен съвет: „Ти си актриса, не бива да си затваряш всички врати. Може би един ден ще пожелаеш да се върнеш.“

Днес първородната дъщеря на Кидман и Ърбън, е на 13, а по-малката, Фейт Маргарет, износена и родена от сурогатна майка, е на 11. Таблоидите често спекулират с информация относно връзката й с 28-годишната Бела и 26-годишния Конър, които актрисата осинови, заедно с бившия си съпруг Том Круз.

Никол признава, че и двамата официално са й забранили да ги споменава публично в какъвто и да било контекст. „Те направиха своя избор и се отдадоха на сциентологията. Аз като майка мога само да ги обичам.“

Щастлива съм! Единственото нещо, което вече си пожелавам, е само и единствено любов!“, казва 54-годишната Кидман.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР