Никол Кидман отбеляза годишнината си с Кийт Ърбън с горещ кадър

eva.bg 25 June 2021

Снимка: Getty Images

Никол Кидман и Кийт Ърбан празнуват 14-ата годишнина от своята сватба, станала факт през 2006 г. Поводът обикновено бива отбелязан в Инстаграм, където звездната двойка редовно споделя романтични снимки.

Двамата никога не са се притеснявали от това да показват на публични места колко много се обичат. Целувки, прегръдки, интимни жестове – Никол и Кийт държат да знаем, че са една от двойките в Холивуд, които знаят как да поддържат огъня жив.

Сега Никол сподели горещ кадър в своя профил, написвайки кратко и просто: „Честита годишнина, бейби!“.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Кидман неведнъж е споделяла колко прекрасна е връзката им с музиканта: „С Кийт винаги си казваме, че сме страхотни късметлии, защото се имаме един друг. В днешния свят да имаш възможността да се връщаш всяка вечер при любовта и тя да ти дава сили – това е толкава рядкост. Ние сме абсолютно отдадени един на друг“.

Съпрузите никога не си пишат съобщения. Предпочитат да говорят по телефона, но никога да не пишат онова, което имат да си казват. Това се оказа странното правило, което спазват, за да имат пълноценна комуникация, дори когато са далеч един от друг.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР