Селин Дион и нейните пораснали момчета

eva.bg 18 March 2024

В тежък период от живота си се намира певицата Селин Дион. 55-годишната певица страда от рядкото неврологично заболяване Синдром на скования човек, което бе причина да сложи на пауза цялата си кариера.

За това заболяване няма лечение, а целта на лекарите е да се спре прогресирането му. При него тялото атакува собствените си нервни клетки, което води до сериозни проблеми с подвижността.

Смята се, че Синдром на скования човек е автоимунно, а в най-тежкия случай може да прикове човек в една поза, без да може да се движи и в крайна сметка да се стигне до смърт.

Заболяването е изключително рядко и в Световния ден за борба със Синдрома на скования човек, Селин Дион използва повода, за да насочи световното внимание към всички страдащи от него. Тя пусна в Инстаграм своя снимка, на която е заедно с трите си пораснали момчета.

А именно – 23-годишният Рене-Чарлз и 13-годишншите близнаци Еди и Нелсън. Припомняме, че съпругът на Селин Дион и баща на децата й почина през 2016 година след дълга е тежка борба с рака.

Към снимката с трите си момчета сега Селин Дион пише: „Въпреки заболяването съм решене един ден да се завърна на сцената и към нормалния начин на живот. Искрено благодаря и съм дълбоко признателна за любовта и подкрепата, която имам от децата ми, семейството, екипа и всички вас!“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР