В новия брой на EVA

Ярив Лернер - първият гост-редактор на EVA ни повежда из живота и киното, а уверяваме ви, той знае много и за двете!

Теодора Николова 15 March 2024

Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Представяме ви първия брой на EVA, създаден със забележителното участие на гост-редактор!

Ярив Лернер - първият гост-редактор на EVA ни повежда из живота и киното, а уверяваме ви, той знае много и за двете!

Ярив Лернер е изпълнителен директор на Ню Бояна, бивш каскадьор, запален йогин и професионален волейболист. Роден е в Израел, отраснал в Южна Африка, живял в Щатите и в Лондон, а от много години живее в България. Работи с цял свят. Продуцира по няколко мащабни кинопродукции едновременно. Общува със световни кинозвезди. И винаги е усмихнат. Изглежда сякаш всичко около него се случва с абсолютна лекота.

С подобна лекота се впуска и в ролята на гост-редактор на EVA.

По идея на Ярив Лернер на корицата блести Мария Бакалова, българската звезда, номинирана за Оскар, а снимките бяха на границата между фотосесия за списание и истинско кино.

Гостоприемно разтваряйки вратите на света на голямото кино, Ярив направи възможно ексклузивното интервю с легендата Джон Войт, споменаван от години насам и като бащата на Аджелина Джоли.

Модните ни редактори преживяха удоволствието да снимат фешън сесията, трибют към големия фотограф Петер Линдберг, из улиците на Ню Йорк в Ню Бояна.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by EVA magazine (@eva_magazine)

Надникнахме и в училището за кино Film Forge и в ателиетата на костюмографите, партнирахме си с агенцията за модели и актьори на Пьотр Ризов Forge Management. Пьтувахме заедно с приятелката на Ярив Лернер Къртни Гера по пьтя на истинската и вкусна храна. 

„Вълнувам се, че ще споделя свои прозрения в този брой, и се надявам преживяването да ви хареса.“, завършва писмото си на гост-редактор Ярив Лернер.

На нас ни хареса много, надяваме се, че ще хареса и на вас!

И още в броя – сякаш филмовите, но всъщност напълно житейски и откровено разказани истории на Мира Добрева в светлината на новото поприще, Франциска и Томаш и техния танц, Ирен Леви и нещата, които не се казват на никого, Ива и Жаклин и предизвикателният им Gambit, извънземната Карла Желич, Линда Ронщад и суперзвездния женски рок през 70-те, Миа Сантова и нейната Виена.                  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР