Принцесата е силно притеснена

Скандалът със снимката на Кейт Мидълтън продължава

eva.bg 13 March 2024

Неочаквана беше медийната и обществена лавина от коментари, слухове и негативни изказвания, които Кейт Мидълтън си навлече с пускането на семейния портрет по повод Деня на майката.

Както вече стана ясно, въпросната снимка, на която са Кейт и трите й деца, била заснета от Уилям, но след това редактирана и обработвана от принцесата на Уелс. Поне това е официалната теза, лансирана от двореца.

Само че никой не призна предварително, че кадърът е манипулиран, а обработката явно е направена толкова аматьорски, че новинарските агенции бързо откриха грешките (досега са изброени общо 16) и свалиха снимката от базата си с данни, защото няма как да докажат достоверността й поради въпросното редактиране на кадъра.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

И се започна едно обсъждане, едни коментари, едни пояснения и конспирации, в основата на които стои голямото притеснение, че никой не е виждал Кейт от коледната служба през декември.

Сега поддръжниците на принцесата на Уелс масово лансират в медиите на Острова тезата, че този неочакван изблик на злонамерени коментари щял да влоши здравословното й състояние, защото тя много се притеснявала. Не очаквала такава бурна реакция, чувствала се ужасно и се чудела как да се справи със скандала. Никога не била толкова притеснена.

Някои дори насочиха внимание към факта, че Меган и Хари също са пускали официални семейни портрети, които са обработвани, пък на тях им се разминало, а на Кейт не. Този тъп отклоняване на вниманието обаче няма как да реши проблема на принцесата на Уелс, защото проблемът явно не в самото обработване на снимките.

Драмата на поданиците е, че никой не е виждал Кейт на живо през последните три месеца. Каквато й да е била коремната й операция през януари, хората предполагат, че макар да стои далече от официални кралски ангажименти, Кейт поне ще бъде видяна някъде, с някого.

Упоритото криене на принцесата обаче превърна въпросната снимка в един от най-големите кралски скандали напоследък.

Хубавата новина е, че ако преди официалната позиция бе, че принцесата на Уелс ще възстанови кралските си ангажименти след Великден, то сега се промени на „до“ Великден. Явно и Кейт, и всички в двореца осъзнаха, че докато тя не се покаже на живо, нищо няма да спре конспирациите.

2 КОМЕНТАРА
2
9011vocal
14 March 2024, 23:24

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

1
Дана
13 March 2024, 14:13

Може би Кейт се е подложила на козметична интервенция и затова няма изяви.Сигурна съм ,че скоро ще я видим видимо подмладена и освежена.

ТВОЯТ КОМЕНТАР