Гаф с първата официална снимка на Кейт след операцията

eva.bg 11 March 2024

Колкото повече дворецът се опитва да потуши конспирациите и слуховете, свързани с дългото отсъствие на Кейт Мидълтън от публичното пространство заради коремна операция, толкова по-зле става.

Сега се опитаха да потушат ширещите се коментари, че има по-сериозен здравословен проблем или че има проблеми в отношенията й с Уилям, пускайки снимка на Кейт с трите деца по повод Денят на майката.

Снимката изглежда прекрасно, принцесата на Уелс и тримата малчугани са с широки усмивки и излъчват любов и безгрижие.

И ако не беше фактът, че за последно светът е виждал Кейт на коледната служба в края на миналата година, то едва ли щеше да последва нещо друго, освен позитивни коментари и харесвания.

Но почитателите на короната започнаха да се взират доста по-детайлно във въпросната семейна снимка и доказаха, че тя е била манипулирана и променяна.

Това стана причина големите новинарски фотографски агенции да я премахнат от базата си със снимки, заради съмнения в достоверността й.

Пиарите в английския двор осъзнаха, че това още повече ще породи конспирации и слухове. Един от основните поводи е липсата на венчалната халка на ръката на Кейт.

Затова и почти 24 часа след разпространяването на снимката и след като бе доказано, че е манипулирана, от името на Кейт в социалните мрежи бе разпространено следното съобщение: „Подобно на много други аматьори фотографи, аз също понякога експериментирам с обработването на снимки. Искам да се извиня за объркването, което семейната ни снимка предизвика.“

Припомняме, че през януари бе съобщено, че принцесата на Уелс ще се подложи на коремна операция, без да се посочва каква е диагнозата, а само, че не става въпрос за рак. Още тогава бе казано, че първата официална публична изява на Кейт ще е след Великден.

Тоталната й липсва от публичното пространство обаче, стана причина за сериозни слухове и притеснения. Все пак, дори крал Чарлз III, който бе диагностициран с рак и в момента е на лечение, се появи публично няколко пъти, успокоявайки поданиците си. Затова и абсолютното отсъствие на Кейт е толкова подозрително.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР