Синди Крауфорд на 58 години и в 58 кадъра

eva.bg 20 February 2024

„Винаги съм обичала да празнувам рождените дни на другите, но още от трети клас не харесвах особено своите рождени дни.

Колкото по-възрастна ставам обаче, толкова повече осъзнавам колко е важно да изразиш благодарността си към живота. Блаходарност за това, че си имал възможността да живееш още една година. Благословена съм, че ми се дава още време, за да се уча, развивам, обичам“, казва Синди Крауфорд, която днес става на 58 години.

Сигурни сме, че ще отпразнува подобаващо рождения си ден и може да се обзаложим, че ще е в компанията на семейството си – съпруга си Ранди Гербер и двете им деца Кая и Пресли.

За да отбележим празника й, в галерията ни сме събрали галерия с цели 58 снимки от различни изяви, семейни моменти, червени килим, сватбата, с децата, с приятелки…

Едно нещо свързва всички кадри – на него е една не само красива, но най-вече щастлива жена.

Тя знае, че по-важно от бръчките са самочувствието и любовта на близките. И признава, че отдавна е приела факта, че няма как да е перфектна във всичко, което прави. Нито да изглежда перфектно. Кому е и нужно?!

Синди Крауфорд е наясно, че годините минават и е важно не да се вкопчваш отчаяно в младостта, а да се опиташ да приемеш възрастта си и да изглеждаш и да се чувстваш прекрасно на толкова, на колкото си.

„Старостта е факт и в общи линии нито аз, нито който й да е друг има голям избор в това отношение. Не искам обаче хората в социалните мрежи да ми натякват колко съм остаряла. Аз си го знам. Именно този аспект от обществото ни, в който много искаме и държим да критикуваме, ме натъжава страшно много“, заяви преди време Крауфорд.

Може би затова тя не се притеснява да си пуска свои снимки без грим, провокирайки по този начин и много злостни коментари. Но пък знае как да им отговори.

„Нямам нужда всички в Инстаграм да ми обясняват колко различно изглеждам сега, в сравнение с преди 20 години. Аз самата си го знам. И без значение какво правя за външния си вид и как се поддържам, никога няма да изглеждам като на 20 или 30. Целта ми е да изглеждам страхотно като за 50-годишна.

Правя упражнения, храня се здравословно, полагам огромни грижи за кожата си. Но има страхотен натиск върху жените да правят това, което всъщност е невъзможно – да не остаряват. А според мен най-разумният начин да остарееш е като го приемеш“, казва още тя.

Разходете се в галерията ни със снимки на тази красива и щастлива жена, която не се страхува от бръчките по лицето си, а е благодарна за всяка година, в която може да обича и да се радва на света!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР