Синди Крауфорд: Най-важното решение в живота ми бе да стана майка

eva.bg 01 April 2023

Синди със съпруга си Ранди и двете им деца

Снимка: Instagram

Връщайки се назад в миналото и ревизирайки живота си, Синди Крауфорд признава, че е мечтаела да стане президент на САЩ, започнала е да учи за инженер-химик, но в крайна сметка съдбата си е знаела работата и става не просто модел, а супермодел. И въпреки че президентският пост със сигурност е блазнещ, изобщо не съжалява за решението си да стъпи на модния подиум и да го избере за своя професия.

Преди двадесет години тя сложи край на кариерата си на модел, но не е спирала да се снима за корици на списания, да участва в рекламни кампании, дори ексклузивно да се разхожда и на модния подиум.

В момента, на 57-годишна възраст, тя не съжалява за нищо, случило се в живота й. Благодарна е и за шансовете, и за това, че се е възползвала от тях.

Все още не мога да повярвам, че бях достатъчно умна, за да избера такъв прекрасен мъж като моя Ранди за съпруг. Той е идеален баща и партньор в живота!

Най-важното решение в живота ми обаче бе да стана майка. Винаги съм искала деца и се радвам, че сбъднах мечтата си. Майчинството ми показа какво е безусловна любов и търпение. И дъщеря ми, и синът ми са родени не в болница, а в нашия дом. Мисля, че направих правилния избор в полза на домашното раждане. Много силно преживяване е. И знаете ли какво? Хареса ми! И двата пъти по време на раждането, не ме напускаше мисълта: „Толкова съм силна!“, това сподели в интервю Синди Крауфорд.

И, тя, като всички нас, е допускала грешки – както в личния, така и в професионалния живот. „Всички грешим, но поне за мен най-важното е дали съм си научила урока след това. За да не повтарям грешката. Никога не съжалявам за миналото, винаги избирам настоящето“, споделя още Крауфорд.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР