Пет дами, пет холивудски звезди и тайната им връзка с Труман Капоти

Деми Мур, Калиста Флокхарт, Наоми Уотс, Даян Лейн и Клои Севини във филма „Feud – Feud: Capote Vs. The Swans“

eva.bg 02 February 2024

Снимка: instagram

Събирането в една продукция на пет толкова интересни, известни и успели актриси определено вдига сериозно очакванията към филма.

Става въпрос за лентата „Feud – Feud: Capote Vs. The Swans“, в която участват Деми Мур, Калиста Флокхарт, Наоми Уотс, Даян Лейн и Клои Севини.

Те ще влязат в ролите на петте „лебада“ от висшето общество на Ню Йорк в средата на миналия век, които ще станат близки с Труман Капоти, от когото в крайна сметка ще бъдат предадени. Как?

Те му доверяват тайните си, допускат го до особено малък и отбран кръг на висшето общество. А той си позволява да разкрие пикантни тайни от живота им, предава ги, изобличава ги, пускайки в „Esquire“ откъс от бъдещата си книга „Answered Prayers“, която те са вдъхновили.

Това води до отлъчването му от висшето общество на Ню Йорк и много драматични ситуациии. Цялата тази интригуваща история сме разказвали на страниците на списанието и с удоволствие ви припомняме тук – Бейб Пейли и Слим Кийт, които изгониха Капоти от рая

И докато чакаме филма, за да видим как е разказана тази пикантна история, ви предлагаме да разгледате в галерията ни специалната фотосесия на Деми Мур, Калиста Флокхарт, Наоми Уотс, Даян Лейн и Клои Севини, направена от New York Times.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Thea Traff (@theatraff)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР