Кой ще участва в новия сезон на Hell’s Kitchen

25 January 2024

Съвсем скоро почитателите на кулинарното риалити Hell’s Kitchen ще бъдат зарадвани с началото на поредния шести сезон. Шеф Виктор Ангелов и този път ще предизвика уменията на участниците, а сред тях ще има много интересни личности.

От екипа на предаването разкриват, че сред участниците има такива, които са готвили за принц Хари и Меган Маркъл и за футболисти от отбора на Челси. За първи път във формата ще участва действащ кмет на малко населено място.

В Кухнята на Адаотново ще влезе и специален отбор с популярни личности, готови да нажежат страстите до краен предел. Звездите ще се състезават срещу червените и сините, за да излъчат своя победител.

“Събрали сме на едно място много кулинарни таланти, но и запомнящи се личности. Няма да повярвате какви хора ще влязат в Hell’s Kitchen 6. До мен в Кухнята на Ада отново ще бъдат моите опитни помощници Дани Спартак, Никола Симеонов и Светла Илиева. В новия сезон ще продължим и с пътешествията на караваните из страната, за да предизвикаме участниците ни по всевъзможни начини”, споделя кулинарната легенда шеф Виктор Ангелов.

Тази година сред претендентите за победа в кулинарното риалити попадат повече от атрактивни личности с любопитни житейски истории, които имат огромен потенциал да се превърнат във вайръл сензации.

Телевизионният формат Hell’s Kitchen се реализира успешно в 20 страни по света с над 50 сезона и повече от 700 участници. В България стартира през 2018 г. и до момента има петима победители - Дани Спартак, Веселина Чилева, Реджеп Бадев, Валентина Вълкова и Станислав Иванов. В петия сезон на най-горещото кулинарно риалити Виктория Капитонова се превърна в първия звезден победител.

Кой ще завоюва победата в Hell’s Kitchen и ще грабне наградата от 100 000 лв.? Предстои да разберем.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР