Кое си струва за Джейда Пинкет Смит

26 December 2023

51-годишната актриса не се притеснява да обявява на всеослушание, че 26-годишният ѝ брак с кинозвездата Уил Смит се крепи и на свежите ѝ любовни романи с млади мъже, които поддържат апетита и интереса ѝ към мъжете генерално.

Така че естествено е мемоарите ѝ, озаглавени Worthy („Струва си“), да се очакват с голям интерес. На 416 страници мисис Смит ни кани в личния си и професионалния си живот.

Джейда сякаш влиза в изповедалня, за да изчисти образа си от лъжите и скандалните обвинения, в които я хвърлят таблоидните издания. Особено след онази случка на церемонията „Оскар“ и шамара, който промени не само кариерата на съпруга ѝ Уил, но и баланса на цялата фамилия.

„Тази есен, с дълбоко смирение и уважение, ще върна своя разказ назад във времето, за да го пренаредя. Моите мемоари започват с тежките и противоречиви години на детството ми и съзряването ми в Балтимор, за да се фокусират върху живота в Холивуд, който винаги има две лица – това, което виждате вие, и онова, което се случва под повърхността!“

За Джейда смисълът на смелото пътешествие в спомените е надеждата, че чрез разголването на собствените си провали, болки и разочарования ще даде шанс на читателите да преоткрият голямата си сила и необходимостта от прошка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР