Големите победители на #AWARDS 2023 вече са ясни

Attica EVA и United Partners отново обединиха сили, за да отличат най-добрите създатели на дигитално съдържание в България.

03 November 2023

За трета година екипите на Attica EVA и United Partners обединиха сили, за да отличат най-добрите създатели на дигитално съдържание в България, връчвайки #AWARDS.

Жури от изявени професионалисти в света на PR практиките, социалните мрежи, маркетинга и шоубизнеса оцениха номинираните. Това беше задача на Мария Гергова-Бенгтсон, основател и собственик на United Partners, Димитър Андонов, главен редактор на списание GRAZIA, Марин Агандеров, основател на най-голямата инфлуенсър маркетинг агенция Talent Media, както и любимото артистично дуо Слав и Хубен. Разбира се, в избора се включи и публиката чрез онлайн вот на www.hashtagawards.bg.

В общо 10 категории се надпреварваха 40 интернет звезди, които ежедневно успяват да вдъхновяват своите последователи с интересно съдържание. Всички те успяха да се появят навреме за бляскавата церемония, благодарение на Spark, които се погрижиха за безопасното им пътуване.

Снимки от събитието може да видите в галерията ни.

Дигиталните отличници на годината получиха своите статуетки на награждаването, което се проведе на 26 октомври в Event Space 2020. В ролята на водещи влязоха Поли Недкова и Орлин Павлов, а за доброто настроение на публиката допринесоха страхотните изпълненията на Мона и Тино.

В категория BEAUTY наградата отиде при Ваня Петрова, която получи статуетката си от Стоян Добрев, основател и изпълнителен директор на BelleBox.

 

Като FASHION икона се отличи Валери Йорданова. Нейната статуетка бе връчена от миналогодишния носител на престижната награда - Йордан Петков.

Победителят в категория LIFESTYLE е Андреа Банда Банда. Тя получи своята награда от Виктория Николова, бранд мениджър на Roku Gin.

Гери Турийска се качи на сцената, за да обяви името на победителя в YOUTUBE - Китодар Тодоров, а актьорът се включи със специално видеопослание.

Никола Симеонов е фаворитът в категория FOOD. Статуетката си той получи от Елица Иванова, генерален директор на Seewines.

Мона Гочев спечели в категория МAMA. Призът връчи Екатерина Каранфиловска, Trade Marketing Manager в L'Oréal CPD за всички брандове за грим, а носителката на статуетката благодари с видео обръщение.

Наградата за SPORT отиде при Ралица Кашинова, която чу името си директно от носителя на #AWARDS в категория Fitness за 2021 г. - Сами Хоссни.

Крис Захариев, носител на приза в категория Society през 2022-ра, се качи на сцената, за да връчи наградата TIKTOK. Тя отиде при Милен Колев, който също поздрави публиката с видео.

Отличието в категория CELEBRITY отиде при Филип Буков. Статуетката му връчи Марин Агандеров, член на журито, основател и управляващ партньор на Talent Media.

Мария Тарашманова прибра вкъщи приза BREAKTHROUGH OF THE YEAR, който получи от победителката в първата церемония - Симеона Герджикова.

Специалната награда за PODCAST връчиха миналогодишните победители от Комеди Клуб Подкаст - тя отиде при Дроб и чѝли, а на сцената излезе Йордан Жечев.

Всички победители получиха специални комплименти от BelleBox и L'Oréal Paris, тематичното # вино от Seewines, бутилка Roku Gin, комплименти от Spark, Mi Amante, Doppelherz Kollagen Beauty и bTV Media Group.

За гостите също не липсваха изненади от L'Oréal Paris, Seewines и Glowy Secrets.

По време на вечерта имахме възможност да опитаме тематичното # вино на италианската изба Ferro 13, предоставено от Seewines и страхотни коктейли с японския крафт Roku Gin. Ариана Радлер 0.0% пък се погрижиха за освежаващия старт с welcome drink.

 

Церемонията, за която дълго ще се говори този сезон, се осъществи с любезната подкрепа на BelleBox, L'Oréal Paris, Seewines, Talent Media, Doppelherz Kollagen Beauty, Spark, Mi Amante, Roku Gin и Ариана Радлер 0.0%. Ексклузивен медиен партньор на наградите за трета поредна година e bTV Media Group.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР