В новия брой на EVA

20 October 2023

Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Актрисата и модел Диляна Попова разказва пред EVA за промените в живота, които отварят очите и дори сякаш дробовете, така че започваш да обичаш себе си.

Виждаме я в магнетична фотосесия на Костадин Кръстев-Коко, а в откровения разговор става дума и за турбуленциите, и за спокойствието, и за преодоления страх от летене – разбирайте го в прекия и в преносния смисъл, и за това да живееш все едно всеки ден е пролет.

Двама мъже с невероятни сини очи има в този брой – Джаред Лето, когото ще видим в прекрасния ден след края на света, спасен от музиката. И Пол Нюман с два горещи откъса от мемоарната му книга, разлюлени между опасност и сексапил.

Есента на сериалите настъпи и сякаш ни казва „правете храна, а не война“, какъв по-хубав повод от това да си говорим с Виктор Чучков, Радина Боршош и Мак Маринов за неща от кухнята.

Срещата на Краси Генова с морското момиче Теа Денолюбова отваря темата за театъра – Теа ще има авторски дебют на сцената на Народния театър с пиесата си „Боже мой“, нои за поезията и за героите в нейния живот, и за меланхолията, и за притесненията, и за удоволствията, и за малките тайни… Става ти светло и уютно, като слушаш как говори Теа.

Едва вечна семейна история и историята на една вечна Ева разказваме през октомври. В първата главната героиня е първородната внучка на великия Елвис, която все пак стана единственият попечител на прочутото имение Грейсленд. В другата - кралицата на романтичната комедия от 80-те и 90-те Мег Раян. Какво се случи после е въпросът.

Рядко дава интервюта. Направи го пред EVA. Стефан Н. Щерев – най-изявеният български театрален фотограф и видеограф, е гостуващият артист в този брой, броени дни преди премиерата на неговия филм „Там“. Удоволствието е и от мъдростта на думите му, и от силата на фотографиите му.

The Great се казва модната фотосесия, в която избухва въображението на нашите модни редактори Слав&Хубен, така че можем да я преживеем наистина като филм. А трите лица на новата фешън колаборация на гиганта H&M с иконичния Paco Rabanne, коитопоказваме в ексклузивен проект, ни водят зад фасадата на това да си влиятелен и харесван в социалните мрежи.    

„Полутъмен бар. Съдбата изпраща своя сервитьор да ме почерпи с едно влюбване по никое време. Какво му казах и защо“, така започва текстът „Много ум за нищо“ на Ирис Крилатска. Но няма повече да повдигаме завесата нито към него, нито към броя, за да го направите вие самите.    

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР