Дженифър Анистън: Всеки има различна представа за happy end

eva.bg 28 September 2023

Снимка: instagram/CR Fashion Book

Дженифър Анистън ни изненадва с интересна и различна фотосесия. Тя позира за 23-ия брой на CR Fashion Book в черно-бяла фотосесия, сменяйки няколко стайлинга.

Това, което със сигурност успя да ни впечатли в кадрите, е колко добре изглежда 54-годишната Анистън. Времето сякаш е спряло за нея.

На въпрос как поддържа тази форма Анистън отговаря така: „Пия много вода, движа се, тренирам, старая се да се храня със здравословна и прясна храна, както и да спя колкото се може повече. Последното е голямо предизвикателство, но за мен е важно, защото знам как ми се отразява малкото сън.

В допълнение към това, трябва да призная, че съм много внимателна относно това, което допускам в мислите и главата си. Светът ни наистина минава през много предизвикателства, знам че всички сме много загрижени и разтревожени за случващото се около нас, но понякога е задължително да изключваме целия този шум, поне за малко“, казва в интервюто Дженифър Анистън.

За фотосесията тя сменя тоалети и аксесоари на Valentino, Saint Laurent,JW Anderson. Вижте я в галерията ни.

Преди време в друго интервю Анистън заяви: „Съществува една всеобща заблуда, че съм нещастна, защото нямам някои неща... А това просто не е истина. Животът ми е прекрасен. Видях как стойността на една жена се определя единствено от това дали има мъж до себе си и дали е майка. Само че ние може да сме завършен и стойностен човек без да имаме приятел, без да имаме дете. Не е нужно да сме омъжени или майки, за да сме някой. Всеки човек има различна представа за happy end. Не, една жена не е нещастна и провалила се, ако няма брак и деца.“

Да, нейният happy end е по-различен и трябва да признаем, че е факт. На 54 години тя няма съпруг и деца, но е щастлива и се чувства и изглежда прекрасно.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CR Fashion Book (@crfashionbook)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР