Блейк Лайвли пет месеца след като роди четвъртото си дете

eva.bg 28 July 2023

Снимка: instagram

Явно има и такива супер жени, които са надарени с феноменална фигура и могат да изглеждат толкова добре няколко месеца след раждането.

Говорим за 35-годишната актриса Блейк Лайвли, която сподели своя снимка по бански в профила си в Инстаграм.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

И веднага предизвика лавина от коментари относно перфектният си външен вид. Само преди пет месеца актрисата роди четвърто дете от съпруга си Райън Рейнолдс. Останалите три деца са на 8, 6 и 3 годинки.

Само за няколко часа снимката събра близо половин милион харесвания, а вече наближат 800 000. Съдейки по отговорите на Блейк Лайвли относно тайната на перфектния й външен вид, явно става въпрос за много тренировки и персонален фитнес инструктор.

Естествено, никога не бива да пренебрегваме и гена, а в това отношение Лайвли има за какво да е благодарна.

1 КОМЕНТАР
1
Десислава
18 August 2023, 12:19

Защо пишете статии величаещи как някоя такава звезда изглежда в перфектна форма 5 месеца след раждането на дете?
Създава се впечатлението, че е понеже Блейк може - значи всяка една жена може и трябва така да изглежда 5 месеца след раждане на дете. Само че огромното мнозинство жени нямат личен треньор, диетолог, собствена фитнес зала, масажист, няколко детегледачки и огромни ресурси от време и пари. Вредно и потискащо е да се коментира как изглежда някоя топ звезда - или дори която и да е цена- след раждане. Това ли е най-важното? И за да я ясно - аз не съм раждала и не правя този коментар в лично качество, но има толкова много жени около мен, които са и такива статии ги потискат. Нека влезем най-сетне в новия век, където кой колко тежи и какви форми има, не е основна тема за разговор и коментари. Докога с тези назадничави патриархални похвати? Заглавието спокойно можеше да бъде “Блейк Лайвли роди четвъртото си дете”, и да се пропуснат изрази като “феноменална форма” и т.н. в текста. Като информационна медия, вие имате отговорност да представяте статии и новини по начин, който да информира, без да вреди.

ТВОЯТ КОМЕНТАР