Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли вече могат да си позволят да не работят

eva.bg 27 March 2023

Снимка: getty images/guiliver

Холивудската двойка Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли са на път да станат милиардери. И, не, финансовите им успехи не се дължат на касови филмови роли.

Истината е, че двамата се оказаха с особено добър нюх за инвестиции и по-специално Райън Рейнолдс се очертава като скрит финансов талант.

Той е бил достатъчно находчив, че да инвестира изкараните им от актьорска работа средства в марка алкохол, в компания за бюджетни телефони, в приложение за срещи и много други разностранни по своето естество бизнеси. В крайна сметка всички тези инвестиции се оказват успешни, донасяйки им в момента стотици милиони долари печалба.

Само от инвестицията му във фирмата за мобилни телефони наскоро семейството спечели 245 милиона английски лири, защото компанията бе купена от друга по-голяма за един милиард.

Имайки предвид, че доскоро богатството ми се оценяваше на 147 милиона английски лири, то двамата успешно вървят към своя пръв милиард.

Сега вече могат да помислят за оставяне на актьорската професия на заден план и повече време с децата им, защото двамата са щастливи родители на цели четири, последното от които се роди преди няколко месеца.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР