KIKO Milano откри първия си магазин в България

12 July 2023

KIKO Milano откри първия си магазин в България. Той се намира в Парадайз Център, а предстои откриване и на втория магазин от веригата в Сердика Център.

Професионална марка за козметика N1 в Италия вече е на българския пазар с пълната си гама от гримове и процедури за лице и тяло. Иновативни, ефективни и безопасни продукти с най-високо качество, създадени да задоволят изискванията за красота на жени от всяка възраст.

Марката KIKO Milano е основана през 1997 г. от Стефано Перкаси и неговия баща Антонио Перкаси. Оттогава насам KIKO Milano революционно променя начина, по който козметиката се продава по целия свят. Комбинирайки качеството и креативността, типични за италианските корени на марката, брандът успява да спечели и най-взискателните ценители на красотата с широката си гама от сенки, тонове и текстури и да задоволи изискванията както на професионалните гримьори, така и на любителите на качествения грим от всяка възраст.

Днес марката притежава над 900 магазина в 30 държави по света и следва своята мисия да направи най-качествената и иновативна козметика достъпна за всяка жена.

На откриването на първия магазин в България присъстваха много известни личности, медии, инфлуенсъри и стотици почитатели на марката, които искаха първи да разгледат продуктите.

1 КОМЕНТАР
1
Клавдия Радушева
28 November 2023, 10:14

Ще се радвам ако марката Кико Милано отвори магазин и във Варна. Ние също го очакваме с нетърпение! ❤️

ТВОЯТ КОМЕНТАР