Обучение по фризьорство, маникюр и грим

В академия Inspire

10 July 2023

Академия Inspire е сертифицирана образователна институция, която не просто предлага легитимна диплома, а цялостен нов подход към професиите на фризьора, маникюриста и гримьора.

Марката Inspire е разработила авторска концепция за обучение, която за оптимално време превръща всеки курсист в професионалист с набор от умения, позволяващи му да започне незабавно и уверено работа по специалността.

Акцентите в системата на обучение са универсален подход за постигане на всяка линия, форма и цвят, ежедневни практически занимания според нивото на развитие на всеки, както и лекции за професионални терминология на английски език. Академията има и специални модули за мениджмънт и управление на салони, както и различни опции за напреднали професионалисти.

Символично разположена в сърцето на Студентски град във висок клас бизнес сграда, Академия Inspire е сред най-големите училища за фризьорство, маникюр и грим у нас със своите над 350кв.м, конферентни зали за лекции, учебен салон за практика, практически кабинети.

Обучението се осъществява от екип доказани професионалисти с практика в най-успешните салони у нас, с обучения в България и чужбина. След приключване на курса получавате легитимни държавни документи, с които може да практикувате легално избраната професия, а на амбициозните курсисти Inspire дава професионална реализация веднага след завършване.

Сега може да запишете курс на изключително атрактивни промоционални цени: Курс за фризьори: 2400лв. Курс за гримьори: 1200лв. Курс по маникюр: 790лв. Без допълнителни такси и доплащания.

София, Студентски град, ул. „проф.Атанас Иширков“ 13, тел. 0877 400 568, inspirebg.com

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР