Пиърс Броснан и Кийли Шей Смит – любов след скръбта

Една от най-вдъхновяващите двойки на Холивуд и какво е да срещнеш сродната си душа, когато си изгубил почти всичко

Десислава Найденова 21 May 2023

Повече от две десетилетия Пиърс Броснан, който на 16 май навърши 70, е женен за Кийли Шей Смит.

Двамата всъщност са заедно вече близо 30 години. Запознават се през 1994 г., докато актьорът е в много тежък период.

Трябваше да се намерим. Благодаря на Бог за нея всеки ден.
Пиърс Броснан доказва, че дори в Холивуд дългите и здрави бракове са възможни. И че щастието и любовта в лицето на сродната ти душа могат да се появят в живота ти, когато най-малко ги очакваш и когато дори не мечтаеш за тях, защото нямаш сили.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Keely Shaye Brosnan (@keelyshayebrosnan)

Преди да срещне настоящата си съпруга, Броснан е женен за актрисата Касандра Харис от 1980 г. до смъртта ѝ през 1991 г.

Броснан и Харис имат един син – Шон, роден през 1983 г. Актьорът осиновява децата на първата си съпруга – Шарлот и Крис, след като баща им умира.

В свои интервюта Пиърс Броснан говори искрено за загубата на съпругата си.

„Когато партньорът ти се разболее от рак, животът се променя. Твоят график и ориентир за обичайните ти ежедневни дела и начинът, по който гледаш на живота – всичко това се променя.“

„Каси беше много положителен човек. Искам да кажа, че тя имаше най-невероятната енергия и отношение към живота. Можеше да чете хората изключително добре. Имаше страхотно чувство за хумор. Имаше този прекрасен смях, който децата ѝ са наследили от нея.“

Пиърс Броснан отново намира любовта, когато през 1994 г. се запознава с 11 по-младата от него американска журналистка и телевизионна водеща Кийли Шей Смит.

Срещата им е по повод интервю, което тя трябва да направи с него. На Броснан му предстои да изиграе Джеймс Бонд, което е негова мечта.

По това време той е вдовец с три деца. Кийли се сближава бързо с децата му. Тя е силна, независима жена и това кара ирландския актьор да се влюби в нея.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

След близо седем години връзка Пиърс Броснан и Кийли Шей Смит се женят през 2001 г. Имат две деца – Дилън и Парис. Дилън е роден през 1997 г., а Парис – през 2001 г.

В интервю от 2008 г. Броснан размишлява върху намирането на щастието, любовта и сродната душа след голямата скръб.

„Имах голям късмет в живота си. Успях да премина през доста неща и все пак да запазя определена идентичност и любов към живота. Имам и нова реализация, като мъж и като актьор. Чувството е страхотно – да знаеш, че не е нужно да се доказваш или да стъпваш на пръсти, за да те видят или чуят. Просто да се чувстваш комфортно с това, което си.“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

„Имах страхотен брак, който, за съжаление, имаше своя край, и имах късмета да намеря отново любовта. Трябваше да се намерим. Благодаря на Бог за нея всеки ден. Когато Кийли ме погледне, се разтапям. Обичам нейната жизненост, нейната страст. Тя има тази сила, без която не бих могъл да живея.“

За деня на бащата през 2021 г. Кийли публикува в социалните мрежи много мило послание до съпруга си:

„Благодаря ти, че се присъедини към мен в това диво, радостно пътешествие, наречено родителство, благодаря ти за твоята любов, подкрепа и насърчение. Сърцето ти е толкова голямо, толкова щедро, толкова нежно и състрадателно. Ти ме вдъхновяваш всеки ден и продължаваш да ме караш да се смея. Бог да те благослови! Сърцето ми е изпълнено с благодарност.“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

В интервю от 2018 г. Пиърс Броснан казва: „Бях женен мъж през по-голямата част от живота си – така ми харесва. Аз съм от онези момчета, които вярват, че имаш нужда от силна жена в живота си.“

Кийли Шей Смит, от своя страна, отбелязва: „Пиърс е интелигентен, завладяващ и истинската му красота струи от душата. И като хубавото вино, той остарява прекрасно.“

По време на двете бременности Кийли напълнява много, причината е хормонален дисбаланс. Медиите често я критикуват заради теглото ѝ, през 2021 г. тя успява да отслабне с 55 кг.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

Жената, която преди години приличаше по-скоро на модел, днес изглежда доста по-различно, което ни най-малко обаче не отнема от красивото ѝ и топло излъчване, нито ѝ създава комплекси. Не отнема и от обожанието на Пиърс Броснан, с което той винаги я гледа и прегръща.

Звездата от „Агент 007“ и „Мамма Миа!“ е вече близо 30 години с жената, която след скръбта му даде нов шанс за любов.

И като хубавото вино, той остарява прекрасно.
Междувременно актьорът не е спрял да се снима в киното. Последният му филм е „Черният Адам“, където влиза в ролята на супергерой.

Тази и следващата година се очакват още четири заглавия с негово участие. Във „Four Letters of Love“ Броснан ще си партнира с Хелена Бонам Картър, а филмът е екранизация по едноименния роман на ирландския писател Найл Уилямс.

Броснан има и друг талант, не само актьорски. На 14 май той откри в Лос Анджелис своя изложба, която включва 50 картини, 100 рисунки, направени на смартфон, чернови за сценарии, линогравюри и кратък документален филм.

Заглавието на изложбата казва достатъчно: „Толкова много мечти“.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР