Пиърс Броснан и синове...

eva.bg 15 November 2019

Снимка: getty images/guliver

Холивудската асоциация на чуждестранните журналисти, която стои зад раздаването на наградите Златен глобус, обяви кой ще бъде тази година посланик на наградите. С така наречената титла Golden Globe Ambassador обикновено се кичат синовете и дъщерите на известни имена във филмовата индустрия. Тяхната роля е да асистират по време на самата церемония.

Тази традиция датира още от 1962 година и е представила на широкия свят много второ и дори трето поколение звезди от известни холивудски кланове. Golden Globe Ambassadors са били Мелани Грефит, а впоследствие и дъщеря й Дакота Джонсън, Лора Дърн, Румър Уилис и много други.

За първи път обаче с ролята на звезден асистент ще бъде натоварено не едно звездно отроче, а две. Това ще са синовете на Пиърс Броснан – Дилън (на 22 години) и Парис (на 18 години).

По повод обявяването на имената им като следващите Golden Globe Ambassadors за церемонията на 5 януари 2020 година, Пиърс Броснан застана редом до синовете си за кратка фотосесия пред отбрани журналисти. Вижте ги в галерията, където може да видите и снимки на двамата младежи от други събития. Пак с гордия им баща под ръка, естествено.

Броснан има още един син - Шон на 35 години, но той е от първия му брак с Касандна Харис. Тя умира от рак на яйчниците през 1991 година. С настоящата си съпруга Кийли Смит са заедно от 26 години. Тя е и майка на въпросните двама синове, които през януари ще бъдат част от една от най-бляскавите и звездни церемонии.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР