В новия брой на EVA

18 May 2023

Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Теодора Духовникова и нейното лице, силует и маниер, в които има много от иконите на киното, прави разказа на майската корица звезден в най-истинския смисъл на тази дума.

В момента, когато Негово лазурно величество Кан за пореден път развива филмови ленти и звездни сюжети, ние търсим повече светлина в личната история на една от най-красивите и харизматични български актриси.

Дори и само веднъж да сте я гледали в пиеса или филм, със сигурност ще си представяте как звучи онзи характерен, чувствен глас, докато отговаря на въпросите на Лили Илиева. Още историята, с която започва интервюто, обещава, че ще последва нещо камерно, емоционално и мъдро, и се помни.

Около Мариан Кюрпанов, един от най-успешните наши модели и мъж на корицата на ЕVA, има доста новини, които няма как да не са добри, след като самият той казва, че е хубаво да превръщаш живота си в мечта във всеки момент. Да прочетеш за тях е също толкова приятно, колкото и да гледаш снимките му.

Крис Прат пък едва ли някога си е мечтал, че ще се влюби в дъщерята на Арнолд Шварценегер, и то в църква, но ето че се е случило, а историята му ни кара да гледаме към обратите на съдбата от светлата страна.

Ексклузивният поглед към една от най-екстравагантните и необикновени световни галавечери – тази на Експлорърс клуб в Ню Йорк, е само върхът на айсберга на интересна и важна тема, част от която са княгиня Калина, Китин Муньос, най-смелите изследователи и най-влиятелните и богати техните поддръжници.

И още за смелостта – един проект на Гергана Змийчарова – художничка, фотограф, актриса, писателка, който тя нарече „Внимание! Чувствително съдържание!“, представи го в градинката на Кристал в София и ексклузивно предостави част от фотографиите и текстовете на списание EVA. Колко много от себе си ще откриете в тях. И как ще напират сълзите, и не, не от слабост.

Смела ли е била Талита Гети, кралицата хипарка от Маракеш? Ирина Иванова не търси отговор на този въпрос, но разказва така, че оставаш без дъх.

Едно завръщането в Бейрут, като пътуване към себе си, ни връща истинския смисъл от горещия тренд за прехвърляне на хиляди километри.

Модните редактори пък свирят Natural Blues и композират с бижута и живи цветя… Май е!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР