Ах, тези двамата: Киану Рийвс и Александра Грант

eva.bg 18 April 2023

Спомняме си вълната от негативни изказвания, присмехулни коментари и злъчни забележки, когато преди близо четири години стана ясно, че Киану Рийвс е открил любовта в лицето на Александра Грант.

Белите коси на Александра бяха повод за тези коментари, въпреки че тя не е по-възрастна от него, а е с 8 години по-млада от актьора. Но е избрала да не прикрива естествения цвят на косата си, както и да не се впуска в естетични експерименти, посещавайки пластични хирурзи и бюти естети.

Той е на 58, тя е на 50. Връзката им започна покрай общ артистичен проект – той пише поезия, тя илюстрира книгата. И изглежда любовта им става все по-силна, непоклатима, истинска. Като погледнем тези двамата и забравяме, че са част от холивудската суета.

Снощи те застанаха заедно пред фотографите за събитие в Музея на съвременното изкуство в Лос Анджелис.

Александра бе в прекрасна червена рокля на Carolina Herrera с цена от близо 7 500 английски лири. Киану бе в стилен черен костюм.

И не се притесняваха да се държат за ръце, да се прегърнат и дори да се целунат пред събралите се журналисти. Вижте снимки в галерията ни.

„Голямо наказание е да живееш без любов, без да си я преживял, без да можеш да даваш любов“, казва Киану Рийвс. Ще припомним и друг негов цитат: „Ако може да накараш една жена да се усмихне, тогава виждаш най-красивото нещо на земята.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР