Защо Владо Карамазов няма да е водещ на Сървайвър?

Актьорът с коментар в социалните мрежи относно смяната му с Ваня Джаферович

eva.bg 07 February 2023

Снимка: Тихомир Рачев

След броени дни в телевизионния ефир ще тръгне поредният сезон на риалити формата „Сървайвър“. Но за разлика от предните издания, този път актьорът Владо Карамазов няма да е водещ.

От bTV разкриха, че неговото място ще бъде заето от Ваня Джаферович, което не бе прието особено ласкаво от феновете на формата. Коментарите към постовете за смяната са многозначителни в това отношение.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by bTV Official (@official.btv)

„Пиша това писмо, защото може би очаквате нещо да кажа. То е най-вече за феновете на Сървайвър. Всъщност сигурен съм, че очаквате, защото през последните няколко дни ежедневието ми е подчинено на новината, че няма да бъда водещ.

Името ми е споменавано хиляди пъти дневно, а аз получих стотици лични съобщение с въпроса, защо не съм водещ. Това ми показа, че съм се превърнал в нещо важно за това реалити и че съм си свършил работата по възможно най-добрия начин. И получих голяма доза любов от вас феновете . Но всичко си има своя край.

Наистина не знам какви са мотивите на телевизията за това тяхно решение, но съм сигурен, че са достатъчно основателни. С телевизията нямам договор, който да ми осигурява да бъда вечен водещ на Сървайвър. Около мен в момента се случват наистина хубави неща, такива, които са може би адекватни за периода на живота ми в който съм. Сървайвър за мен ще си остане една от много големите случки в моят живот, една от големите ми сбъднати мечти.

Всичко което съм преживял около това риалити шоу са големите спомени и тях никой не може да ги вземе. Сървайвър е оригинала на всички подобни предавания и той ще си остане най-истинското и качествено реалити. Всеки път когато мога ще го гледам, този път като зрител и се надявам да се получи интересно състезание в което да видим стойностни личности. А колкото до Ваня Джаферович, силно го прегръщам и му пожелавам Bon Voyage в това приключение.“

Това написа Владо Карамазов в социалните мрежи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР