С Белослава на 8 март

27 January 2023

Снимка: Диляна Флорентин

През март месец Белослава ще излезе на сцената на Sofia Live Club за нежно и преливащо от вдъхновения събитие. Това ще бъде първи концерт на певицата за 2023 г.

За концерта през март дамите ще трябва да извадят танцувалните обувки, защото певицата е избрала концерта да бъде в деня на жената - 8 март.

Заедно с Белослава на сцената ще излезе и страхотния ѝ бенд - Живко Петров, Димитър Семов, Росен Захариев и Антони Рикев. Фантастичните Trombobby X C-Mo и Единствените им Приятели ще подгреят певицата с техните непобедими любовни класики.

"Озовах се по средата на живота си, на своите 48 години, с една великолепна пораснала дъщеря, на 25. Божидара е моя голяма опора, утеха и гордост. И до един силен и стабилен като скала мъж. Зад гърба си имам извървян с достойнство, с чест и с голяма обич път в музиката. И съм го минала крачка по крачка, сцена след сцена от ден едно пред 5 човека в Суинга, после 50, после 100, сега до хиляди. Имам и здрави и прекрасни родители. И уж всичко е наред, а както е наред, стигам до момента – а сега накъде. Все едно всичко започва отначало. Трябва да продължиш да се доказваш, да бъдеш до своите близки, до своите колеги. И се питаш не съм ли казал вече всичко. А може би все още нищо не си казал. Съмненията стават повече. Възрастта носи със себе си освен гравитация и много неувереност и колебания", заяви преди няколко месеца в интервю за EVA Белослава. Цялото интервю може да прочетете тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР