Почина Лиса Мари Пресли, единствената дъщеря на Елвис

eva.bg 13 January 2023

Снимка: getty images/guiliver/instagram

Лиса Мари Пресли, единственото дете на краля на рока Елвис Пресли, почина на 54-годишна възраст.

Само преди два дена тя дефилира на червения килим на наградите Златен глобус, където бе заедно с майка си Присила. Вчера обаче в дома й е повикана линейка с опасения за сърдечен арест.

Пристигналият на място лекарски екип успява да възстанови пулса й, тя е откарана в болницата в кома. По-късно през нощта умира.

„С натежало от мъка сърце трябва да споделя опустошаващата новина, че красивата ми дъщеря Лиса Мари ни напусна“, потвърди новината 77-годишната й майка Присила Пресли. „Тя беше една от най-страстните, силни и обичащи жени, които съм познавала. Благодаря ви за любовта и молитвите“, се казва още в съобщението.

Лиса Мари оставя след себе си три дъщери. Синът й Бенджамин почина през 2020 година.

Лиса Мари Пресли има четири брака зад гърба си, два от които са с Майкъл Джексън и Никълъс Кейдж. От тях обаче няма деца. Първите две – Райли и Бенджамин – са от първия й брак с Дани Киоу. От последния си съпруг, с когото се развежда през 2016 г., пък има две момичета близначки – Финли и Харпър, които са на 13 години.

В галерията ни може да видите още снимки на Лиса и четирите й деца. А повече за живота на единственото дете на Елвис може да прочетете тук.

Почивай в мир!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР