Какво да очакваме от годината на Заека?

Според астрологичните прогнози най-щастливите знаци през годината на Заека ще бъдат Козата, Свинята и Кучето

eva.bg 07 January 2023

Годината на Черния воден заек ще започне на 22 януари и ще продължи до 9 февруари 2024 г., когато ще навлезем в годината на Дракона. Общата прогноза за предстоящата година на Заека е, че тя ще бъде по-малко драматична и по-лека в сравнение с годината на Тигъра, която е към края си.

За китайците заекът е питомно създание, което представлява надеждата и дългия живот. Той е нежен и очарователен. Лунната богиня Chang'e от китайската легенда има заек за домашен любимец, защото само той съответства на нейната благородна красота. Заекът е въплъщение на лунната богиня сам по себе си, символ на чистота и благородство. Хората, родени в годината на Заека, са внимателни, с изискани маниери, с тях се общува лесно и приятно.

Според китайската астрология Заекът символизира също търпение и късмет. Предполага се, че годината под знака на Заека ще донесе неща, които са липсвали през предходната година, като мир и просперитет. Годината на Заека се очаква да бъде положително и щастливо време за повечето зодиакални знаци. Можем да имаме успех в любовта и напредък в кариерата. Не би трябвало да сме изправени пред сериозни здравословни проблеми.

Годината на Заека ще е време за разглеждане на събитията от миналото, особено от бурната Година на Тигъра, която приключва. Емпатията и щедростта към другите ще са необходими. Жертвите, които сме направили в миналото, ще бъдат възнаградени именно в годината на Заека. Всички семена на усилията, които сме посяли, най-накрая ще дадат плод. Тъй като заекът е и символ на плодородието, годината под неговия знак ще е силна за започване на нови бизнес начинания. Годината ще бъде полезна и за тези, които искат да имат деца, както и за хората на изкуството, които се стремят да намерят вдъхновение и да се движат в нови посоки.

2023 година на Заека се очаква да бъде по-спокойна, с по-малко гняв и разочарования. Финансовият успех ще идва по-лесно през тази година. Родените под знака на Заека са известни със своя спокоен и решителен характер, който им помага да се справят ефективно в трудни ситуации. Родените под знака на Заека ще имат късмет с парите и хармонични отношения с родените под знаците Дракон, Маймуна и Вол.

Според астрологичните прогнози най-щастливите знаци през годината на Заека ще бъдат Козата, Свинята и Кучето. Те могат да очакват особено положителна и просперираща година, с успехи на финансовия фронт, с потенциал за успешни бизнес начинания и блестяща кариера.

Очаква се 2023 година на Заека да донесе възможности за намиране и насърчаване на нови романтични връзки. Това е подходящо време да се съсредоточите върху дейности, които ви носят щастие. За да се възползвате максимално от тази година, бъдете отворени за нови преживявания и работете върху укрепването и хармонизирането на връзките си с другите.

Щастливи числа: 5, 7 и 9 и числа, които ги съдържат (като 35 и 47).

Щастливи дни: 15, 27 и 30 на всеки месец от китайската лунна година.

Щастливи месеци: Месец март принадлежи на Заека.

Щастливи цветове: синьо, зелено, жълто и черно.

Ето и прогнозата за всеки от знаците в китайския хороскоп поотделно.

Плъх (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Годината на Заека ще е трудна за родените под знака на Плъха. Това е година, в която трябва да се съсредоточите върху упорита работа и целенасочени усилия. Игнорирайте скептиците и онези, които нямат смелостта да ви кажат в очите онова, което говорят зад гърба ви. Ако можете да държите под око целта си, нищо и никой не може да ви попречи да я постигнете. Просто се уверете, че не правите компромис с физическото и психическото си здраве в преследване на амбициите си.

Щастливи цветове: синьо, златно и зелено.

Щастливо число: 3

Щастлив ден: събота

Вол (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

В годината на Заека съдбата е на страната на всички, родени под знака на Вола. Много необвързани ще имат късмет в любовта тази година. Тези, които са обвързани, може да пожелаят да изведат връзката си на следващо ниво. Ако искате да имате деца, тази година може да се окаже особено благоприятна за това. Бъдете сигурни, че не пренебрегвате здравето си.

Щастливи цветове: жълто, кафяво, бяло, златно и сребристо.

Щастливо число: 10

Щастлив ден: четвъртък

Тигър (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Годината на Заека ще е балансирана за родените под знака на Тигъра. Важно е Тигрите да загърбят егото си и да се поучат от провалите си, както и да проучат своите недостатъци. Не забравяйте да изразявате благодарност към всички, които ви помагат по пътя. Бъдете разумни по отношение на вашите разходи и инвестиции.

Щастливи цветове: зелено

Щастливо число: 9

Щастлив ден: вторник

Заек (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Да, технически това е вашата година, скъпи Зайци, но трябва да помните, че луната никога не остава същата. Подобно на нейните фази, самият живот не е изключено да ви преведе през многобройни обрати тази година. Ключовото нещо, което трябва да запомните, е, че сте защитени. Затова, вместо да се борите с обстоятелствата и развитията през тази година, най-добре им се доверете.

Щастлив цвят: синьо и зелено

Щастливо число: 6

Щастлив ден: сряда

Дракон (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

В областта на кариерата и финансите годината на Заека може да се окаже доста благоприятна за родените под знака на Дракона. Хората с влиятелни позиции могат да се издигнат до още по-големи висоти. Много от вас може да спечелят някакви бонуси или парични награди. В любовта тази година може да има изпитания. Тези, които са необвързани, е най-добре да останат фокусирани върху кариерата си. Тези, които са във връзка, нека не позволяват на гнева да надделява.

Щастливи цветове: бяло

Щастливо число: 7

Щастлив ден: петък

Змия (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Годината на Заека ще бъде доста лека и спокойна за родените под знака на Змията. Много от вас може да получат признание от началници, шефове и хора на високи позиции. Годината обещава кариерен растеж за вас, но той ще дойде, след като сте се доказвали отново и отново. Необвързаните може да срещнат човек, с когото да започнат връзка. Обвързаните е по-добре да избягват конфликтите.

Щастлив цвят: жълт

Щастливо число: 3

Щастлив ден: понеделник

Кон (1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Годината на Заека може и да е доста трудна за родените под знака на Коня. Дяволът се крие в детайлите. Затова бъдете внимателни, преди да се опитате да поемете смели рискове – особено в сферата на вашите финанси. Избягвайте да бързате, защото това може да ви накара да допуснете глупави грешки, които да провалят цялата ви упорита работа и усилия. В сферата на любовта и романтиката обаче ще бъде безоблачно.

Щастлив цвят: червено

Щастливо число: 5

Щастлив ден: неделя

Овца (1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Годината на Заека е тази, в която родените под знака на Овцата трябва да поемат по практичен и прагматичен път, ако искат да постигнат усещане за баланс и хармония в ежедневието си. Колкото повече се подчинявате на емоциите си, толкова повече ще откривате, че се давите в море от създаден от вас хаос. Балансираното тяло води до балансиран ум, затова се уверете, че диетата ви е балансирана и че практикувате изкуството на умереността в името на собствената си душевна хармония. Медитацията и работата с дишането ще направят чудеса с вашия ум, тяло и душа.

Щастливи цветове: оранжево, червено и лилаво

Щастливо число: 8

Щастлив ден: сряда

Маймуна (1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Годината на Заека може да се окаже доста променлива за родените под знака на Маймуната. Най-добре е да бъдете постоянни в кариерата си, независимо колко монотонни стават нещата. Всеки застой ще бъде временен. Преди да се усетите, нещата ще станат много по-вълнуващи. Благоразумието и умереността може да доведат до стабилен ръст на финансите. Не забравяйте да следвате здравословна рутина и да поддържате стабилни цикли на сън за оптимално здраве.

Щастливи цветове: бяло, златно и сребристо.

Щастливо число: 9

Щастлив ден: петък

Петел (1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Годината на Заека ще бъде доста предизвикателна за родените под знака на Петела. Това е година, в която не можете да избягате от усилената работа, нито можете да използвате помощта на „преки пътища“, за да постигнете целите си. Предпочитането на „лесния изход“ може да усложни нещата още повече, което ще ви накара да попаднете в капана на сложна мрежа от проблеми и раздори. Избягвайте несериозните разходи и се фокусирайте повече върху спестяването. Ако искате да инвестирате спестяванията си, изберете опции, при които рискът е минимален.

Щастливи цветове: жълто, бяло, златно, сребристо.

Щастливо число: 5

Щастлив ден: вторник

Куче (1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Годината на Заека ще бъде стабилна за родените под знака на Кучето. Въпреки че може да има няколко неочаквани обрати в сферата на вашата кариера, бъдете сигурни, че в крайна сметка всичко ще се нареди по най-добрия начин. Тези, които са необвързани, може да срещнат своя човек. Тези, които са във връзка, може да пожелаят да я пренесат на следващо ниво. Тези, които мечтаят за деца, ще имат повод за щастие.

Щастливи цветове: червено, жълто и кафяво

Щастливо число: 2

Щастлив ден: четвъртък

Свиня (1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Годината на Заека ще бъде доста приятна за родените под знака на Свинята. Хармоничните работни взаимоотношения с вашите колеги и началници може да ускорят издигането ви по корпоративната стълбица. Тези, които управляват собствен бизнес, може да се запознаят с нови инвеститори, партньори, може да открият дори нови пътища за разширяване на бизнеса. Любовта и романтиката ще бъдат хармонични и много от вас може да преживеят вълнуваща и страстна връзка. Не забравяйте да се грижите редовно за здравето си.

Щастливи цветове: черно и жълто.

Щастливо число: 3

Щастлив ден: събота

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР