Къщата на плажа, в която живее Елън Помпео

20 December 2022

Снимка: Architectural Digest/instagram, ellenpompeo/instagram

Съседите на Елън Помпео в Малибу, където тя и съпругът й Крис Айвъриимат къща на плажа, със сигурност са забелязали, че през последните месеци актрисата се задържа вкъщи малко повече от обикновено - независимо дали се разхожда по брега с кучетата или в неопренов костюм кара сърф заедно с трите си деца Стела Луна на 13, Сиена Мей на 8 и Ели Кристофър на 6.

Причината за това е, че Елън Помпео реши да се оттегли от сериала „Анатомията на Грей“, в който се снима още от далечната 2005 година. А това е дълго време за една и съща роля и може би отдавна е трябвало да смени посоката...

Преди да започне новите си проекти, Помпео най-накрая има възможност да прекара повече време в дома си. Дори допусна екипа на Architectural Digest, които представиха прекрасната къща на плажа на Малибу на страниците на списанието.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ellen Pompeo (@ellenpompeo)

Елън и съпругът й купуват модернистичната конструкция с тикова облицовка от Марта Кауфман, създател на сериала „Приятели“, преди почти десетилетие.

Тогава идеята им е да я използват като бягство през уикенда, но отдавна вече се е превърнала в техен постоянен дом.

„Някои хора искат стерилен дом, който да ги кара да се чувстват като в спа център. Но аз обичам дизайн, който разказва истории“, казва Елън Помпео, която е запален фен на интериорния дизайн и има решаваща дума за всичко в дома й – от материите, през текстила и обзавеждането.

Всичко в този дом разказва история и носи настроение, емоция. Няма нищо стерилно.

Заповядайте на виртуална разходка в галерията ни, а след това и във видеото, където лично Елън ще ви покаже прекрасния си дом.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР