Брендън Фрейзър показа синовете си

eva.bg 30 November 2022

Снимка: getty images/guliver

Голямото завръщане на Брендън Фрейзър е факт. След като години наред съзнателно се криеше от медийния и социален радар, сега актьорът се завръща на големия екран с дългоочаквания филм The Whale („Китът“) на Дарън Аронофски по едноименната пиеса на Самюъл Хънтър.

В лентата Фрейзър играе 270-килограмов мъж на име Чарли, който се стреми да възстанови връзката с дъщеря си, но за целта най-напред трябва да преодолее и разреши някои свои вътрешни конфликти.

Съвсем скоро филмът ще се завърти по кината в цял свят, а в момента текат бляскавите премиери и червените килими, свързани с промотирането на The Whale.

В тази връзка за премиерата в Ню Йорк Брендън реши, че ще дойде заедно с цялото си семейство.

До 53-годишния актьор застана както приятелката му Джийн Мур, така и двамата му красиви и пораснали синове. Хелдън е на 18 години, а Лиланд на 16, но те не са от настоящата му половинка, а от брака му с Афтън Смит.

А каква бе причината за изчезването на Брендън Фрейзър и защо се завръща сега, може да прочетете в статията ни - Търси се Брендън Фрейзър. А снимки от събитието може да видите в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР