Ново изпитание пред Шарън Стоун – откриха й тумор

eva.bg 08 November 2022

Снимка: Instagram

Още едно здравословно изпитание ще трябва да пребори Шарън Стоун. След тежкото възстановяване от прекарания инсулт преди години, когато й даваха само един процент шанс да оцелее и се оказа парализирана, с невъзможност да говори и да се движи, сега любимата ни актриса се сблъсква с друга тежка диагноза.

64-годишната звезда написа кратък пост в социалните мрежи, от който почитателите й разбраха, че първо е била диагностицирана погрешно, в следствие на което се е борила с перманентна силна болка.

След второ мнение станало ясно, че всъщност има голям фиброиден тумор, който трябва да бъде отстранен оперативно. „Винаги търсете второ мнение. Това може да спаси живота ви“, каза в края на поста си Шарън Стоун.

През следващите седмица актрисата ще бъде в болница. Вярваме в борбения дух на Стоун, защото малцина биха успели да се възстановят и психически, и физически след прекарания тежък инсулт като нея.

Актриса получи инсулт през 2001 година, като закъснялата медицинска помощ е причина да й дадат едва един процент шанс да оцелее, а след това трябвало да се учи отначало да говори и да ходи.

„Съветът ми към всички е, когато имате наистина много лошо главоболие, непременно потърсете лекарска помощ. Аз чаках три-четири дни, преди да го направя. В този случай повечето хора умират, а на мен ми дадоха един процент шанс да преживея операцията. След това цял месец все още не се знаеше дали ще живея“, каза в интервю за Attitude Шарън Стоун.

„В продължение на три години не можех да напиша дори името си, не можех да накарам ръката да слуша мозъка ми. Учих се да чета и да пиша, учих се отново да говоря, бяха нужни години, за да се възвърне напълно чувствеността в левия ми крак. Когато ме изписаха от болницата и се прибрах у дома, почти не се движех, защото ханшът ми беше нестабилен. Не можех да виждам с лявото си око, не можех да чувам с лявото си ухо.

Тогава загубих всичко. Трябваше да се боря, за да запазя попечителство над децата си, да се боря, за да мога отново да функционирам като нормален човек. Нямах работа, ипотекирах къщата си, загубих мястото си в шоубизнеса, загубих всичко, което имах. В един момент си една от най-големите и сексапилни звезди, а в следващия си никой, всички те забравят и просто те изтриват“, коментира Стоун.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР