Шарън Стоун в един перфектен ден

eva.bg 26 July 2022

Снимка: getty images/guliver

Провокативна снимка само по бикини пусна в своя Инстаграм профил Шарън Стоун.

64-годишната актриса никога не се е страхувала да показва несъвършенствата, бръчките, белезите на старостта. Доказа го и сега.

Към кадъра, който очевидно не е минал през тежък бюти филтър, тя многозначително написа: „Gratefully Imperfect on a Perfect Day“.

Очевидно в този перфектен слънчев ден 64-годишната актриса е повече от благодарна за несъвършенствата по себе си. Според нея красотата е преходна и точно това е ценното в идеята за нея. Красотата се променя, защото в нея са пришити белезите от преживяното.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

„Като тийнейджърка имах всякакви страхове. Често си мислех, че този свят не е моето място, че съм странна, че ми е трудно да се сприятелявам с другите. Дълго време не се чувствах комфортно в собствената си кожа. Болестта ме освободи от това. И сега се случва да се нервирам и да изпитвам страх, но мога да владея тези чувства.“

През 2001 г. Стоун преживява инсулт. Дават й 1% вероятност да оживее. Но тя оцелява. Проговаря, прохожда отново и възстановява неподвижната лява част на лицето и тялото си. Разказва, че това я променя коренно.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

„Мислех, че 60-те ще ме връхлетят със силата на ураган, че ще ме повалят и ще ми е много трудно да стана. Но се оказа, че вместо да се приземя върху скали, аз посрещнах 60-ия си рожден ден, приземявайки се върху чайки заради любовта, единствено и само заради нея. В живота ми има толкова много любов“, сподели в интервю Стоун.

Вижте в галерията ни тази неостаряваща красавица, която всеки ден е благодарна за това, което е.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР