Деми Мур на 60

eva.bg 11 November 2022

Снимка: Instagram

Деми Мур е от холивудската порода на неостаряващите звезди или поне на тези, които носят красиво и с достойнство годините си. Прекрасно изглежда бившата съпруга на Брус Уилис днес, когато празнува своя юбилей – 60 години.

И след като дълго време беше сама, този път Деми Мур ще посрещне рождения си ден с любим мъж до себе си. През лятото тя официално потвърди връзката си с 46-годишния швейцарски собственик на ресторант и шеф готвач Даниел Хъм.

Не знаем каква кулинарна изненада ще й приготви той за рождения ден, но сме сигурни, че ще бъде впечатляващо. Защото Деми Мур го заслужава.

Бивша съпруга на Брус Уилис, от когото има три дъщери, и на Аштън Къчър, актриса с впечатляващи филми в биографията си, без грозни скандали в живота си – тя е неустоима и за камерата, и за мъжете, и за феновете.

„Толкова се гордея и съм благодарна, че именно с теб споделям живота си. Ти си най-борбената, забавна и щура жена, която познавам. Ти си истински войник – най-прекрасният Скорпион! Обичам те до Луната и обратно“, казва за нея една от дъщерите й Румър Уилис.

Не позволявайте на раните и травмите си да ви превърнат в нещо, което не сте“, казва Деми Мур, която е трябвало да лекува доста рани в душата си. Повече за биографията й може да прочетете тук: Деми Мур - ранена от любов богиня.

Мисля, че смехът и усмивката са едни от най-добрите антидоти срещу стареенето. Все още гледам на себе си като на 5-годишна. В крайна сметка човек не идва на този свят с желанието да бъде нещо друго освен щастлив“, казва още тя.

Вижте Деми Мур в галерията ни, където сме събрали впечатляваща колекция от 60 нейни снимки през годините.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР