Деми Мур: Нямам абсолютно никакво намерение да бъда жертва

eva.bg 13 September 2019

Снимка: Harper's Bazaar MARIANO VIVANCO

Деми Мур реши да напише и издаде мемоарите си, в които да разкрие абсолютно всичко, през което е минала в живота си от най-ранна детска възраст – и има много какво да ни разкаже. В книгата „Inside Out: A Memoir” актрисата не скрива и най-тежките си преживявания – от това, че е изнасилена на 15-годишна възраст, до момента, в който става зависима от наркотици и алкохол, малко след като прави спонтанен аборт с бебето, което носи от Аштън Къчър, с когото имаха брак от 2005 г. до 2013 г.

Сега актрисата застана пред списание Harper’s Bazaar, за да разголи още веднъж душата си. Интервюто, което дава за октомврийския брой на списанието, чиято корица краси, е правено от нейна близка приятелка – актрисата Лена Дънам.

Мур споделя, че когато е носела бебето на Аштън – момиченце, което губи на шестия месец от бременността – за пръв път от много години се чувства спокойна и щастлива, тъй като още от детството й се налага да изтърпи много болка, която не се уталожва лесно. След развода с Къчър, Деми успява да се изправи и след този голям крах. След него тя не се омъжва пак. Преди Аштън актрисата има два брака – с Фреди Мур до 1985 г. и с Брус Уилис до 2000 г. Сега обаче е сама и това й харесва.

Да разбера, че мога да съм щастлива сама със себе си и без мъж до мен, бе един от най-невероятните подаръци, които можех да си подаря“,споделя Деми пред списанието. Днес, на 56 години, тя позира без дрехи пред обектива на Мариано Виванко, също с такава увереност, с която умее да разказва за своите възходи, падения и оцеляване. „Нямам абсолютно никакво намерение да бъда жертва“, категорична е тя.

Вижте красивите кадри от американското издание на списание Harper’s Bazaar в галерията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР