И Джаред Лето лансира козметика

23 October 2022

Дванайсет продукта, сред които лосион за почистване на лице (Cosmic Cypress Facial Cleanser), хидратиращ серум (Mesquite Springs Hydrating Serum), глинена маска (Rock Ros - с екстракти от пустинни растения и каолин), гелове за ръце и тяло, шампоани и балсами включва козметичната серия на Джаред Лето Twentynine Palms (Двайсет и девет палми).

Тя е кръстена на калифорнийския град в близост до парка Joshua Tree, в началото на пустинята Мохаве и ще бъде на американския пазар на 25 октомври. В нея за продажба е включен и шал, лимитирано издание, нарисуван от швейцарския художник и фотограф Дъглас Мандри.

Лето е много запален по скалното катерене. Открива тази си страст през 2016 г. и си купува дом в Невада близо до пустинята Мохаве и на 12 минути с кола от планината.

"Живея там, за да мога да бъда близо до природата - казва актьорът. - Пустинята е интересна. Отдалеч изглежда необятна, понякога - мрачна и потискаща. Но когато се вгледате внимателно, е пълна с живот.“

На въпроса как поддържа съвършена форма и кожата си толкова красива, 50-годишният Лето отговаря: „Животът ми е непрекъснато движение. Нямаше да мога да имам рутина, ако исках такава”. Да добавим и, че освен че живее сред природата, е веган и се въздържа от алкохол и кофеин.

В момента Лето е на финалната фаза на следващия албум на 30 Seconds to Mars и продуцира и играе в биографичен филм за Карл Лагерфелд.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР