Да поговорим с Адам

Включете се в събитието "Erotic Embodyment & Intimacy" с гост Адам Чаксфийлд

eva.bg 30 September 2022

Колективният срам около еротичния ни живот и сексуалността често е толкова интензивен, че повечето от нас рядко получават любяща компания извън тази на интимните си партньори, а дори с интимните ни партньори срамът и страхът от изоставяне често ни карат да се чувстваме несигурни да споделяме искрено преживяването си или сме безсилни да изследваме нови възможности.

Дори в недуалните среди, в така наречената духовност, където се предполага, че всичко е включено, сексуалността често се пренебрегва като бездуховна или твърде провокираща, за да й се обърне внимание. И все пак отричането на еротичното преживяване често ни лишава от неговата живост, намалявайки нашето вдъхновение, радост и жизненост. Също така не успява да излекува раните, които толкова много от нас имат в сферата на сексуалността и интимните отношения. Така че ние продължаваме да нараняваме себе си и да нараняваме други, или продължаваме да се крием, защото нямаме никакво безопасно пространство, за да изследваме с любов какво наистина се случва.

Всички тези проблеми и решенията им са залегнали в основата на събитието "Erotic Embodyment & Intimacy", което ще се проведе на 8 и 9 октомври в София с главен лектор Адам Чаксфийлд . Това събитие няма предварително замислена програма как трябва да изглеждат еротичното преживяване или интимните отношения на никого. Всеки от нас е уникален и всяка връзка е такава.

Адам не предлага терапия, определена система или метод, които да се следват.

Това събитие може да е подходящо за вас, ако искате да се почувствате:

• По-освободени да кажете „не“ или да поискате това, което наистина искате в интимните отношения.

• Повече комфорт и лекота около всеки аспект на интимността.

• По-малко срам, около който и да е аспект от вашето еротично преживяване.

• По-свързани с вашето еротично желание и удоволствие.

• По-свободни и / или по-сигурни във вашите интимни отношения.

Повече за Адам Чаксфийлд:

Адам притежава изключителна дарба за отваряне на съзнанието, сливане с потока на енергията на любовта и състраданието. Центриран в сърцето, директен и внимателен, той предлага пряк път към истината за нашата природа и дълбоко осъзнаване на чистата ни същност.

С фино присъствие и дълбоко познание, Адам изгражда меко, отворено и защитено пространство за своите практики. Чрез медитативни техники ще ни потопи в съзнанието отвъд решетките на илюзорното възприятие. По лек, разбираем и напълно ненасилствен начин ще преживеем отварянето на собственото си сърце и ум и преминаването на потока на естественото и животворно съзнание. Когато преодолеем съпротивителните сили вътре в нас, можем да се насладим на естественото състояние на изобилие, радост, мъдрост и любов, които стоят подтиснати в страх, скованост и очаквания.

Повече за събитието може да откриете тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР