Гуинет Полтроу на 50. Нека забавлението започне сега!

eva.bg 28 September 2022

Гуинет Полтроу навърши юбилейните 50 години вчера и нямаше как да пропусне тази знакова дата, при това не говорим само за парти. Няколко седмици преди това тя реши да си подари гола фотосесия.

Да, на 50 години Гуинет Полтроу се съблече чисто гола, екипът я покри наполовина със златна боя и я засне в чистата й красота.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Трябва да признаем, че малко жени остаряват толкова красиво и естествено, колкото Полтроу.

Тя често пуска свои снимки без грим, рекламирайки по този начин и бюти козметиката си. Има фини бръчки, устните й не са изкуствено уголемени, нито гърдите. А тяло й изглежда толкова добре, колкото малцина на тези години. Изглежда прекрасно.

Да, на пръв поглед Гуинет изглежда има всичко, а и на второ чете, май наистина е така. Две прекрасни деца от бившия й Крис Мартин, с когото се разделиха в прекрасни отношения и са близки приятели и до днес. Радва се на щастлив брачен живот с настоящата си половинка Брад Фалчук, както и на подкрепата на семейството и приятелките й.

„Чувствам се страхотно, навършвайки 50. Искам да покажа енергията и оптимизмът, които ме изпълват. Забавно ми е“, казва Полтроу.

В галерията ни сме подбрали както снимки от златната й фотосесия, така и кадри от инстаграм профила й, показващи колко красиво и естествено остарява Полтроу.

„Искрено вярвам, че красотата и здравословният начин на живот вървят ръка за ръка“, казва Гуинет. Но не мислете, че всичко е въпрос на гени и на здравословен начин на живот. Гуинет си е признавала, че е прибягвала до естетични интервенции, но е важно при кого и в какви количества.

„Когато навърших 40 години, кризата на средната възраст не ме подмина. Отидох при един лекар, който трябваше да заличи всички следи на старостта. Беше катастрофално. Челото ми беше напълно замръзнало – не приличах на себе си! Дълго време не желаех и да чувам за нови интервенции", сподели преди време тя.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР