Ах, този Джордж

Джордж Клуни в компанията на хубавата жена Джулия Робъртс и на красивата си съпруга Амал Клуни за премиерата на филма „Ticket to Paradise“

eva.bg 08 September 2022

Снимка: getty images/guliver

Едва ли има мъж, който да не иска да е на мястото на Джордж Клуни на това събитие и на този червен колим.

61-годишният актьор представи в Лондон най-новия си филм „Ticket to Paradise“, в който си партнира с Джулия Робъртс.

За премиерата и червения килим редом до Клуни застана не само 54-годишната Робъртс, но и прекрасната му съпруга Амал Клуни.

Актьорът първо позира с половинката си, която бе облечена в сребриста рокля с голи рамене, подчертаваща перфектната й фигура.

След това към тях се присъедини и Джулия Робъртс, коя бе избрала рокля на Alexander McQueen, създадена специално за нея. Особено впечатление правеха избродираните с кристали послания върху дългата черна рокля.

Това ще бъде четвърти филм, в който Джулия Робъртс и Джордж Клуни играят заедно. Преди това сме ги гледали в „Ocean's Eleven“, „Ocean's Twelve“ и „Money Monster“.

Във филма „Ticket to Paradise“ Робъртс и Клуни играят двама враждуващи бивши съпрузи, които случайно се натъкват един на друг в самолета за Бали. И двамата са планирали да спрат дъщеря си да се омъжи за някой, когото току-що е срещнала на острова.

Вижте снимки от премиерата в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР