Answear наградиха с 2000 лв. кулинарни ентусиасти

Савина Николова, Мария Жекова и Линда Петкова – избраха най-впечатляващите готварски снимки

26 July 2022

Верни на себе си и на своето нестихващо вдъхновение, Answear направиха лятото още по-вкусно, чрез своя международен фотоконкурс Food.Art.Inspirations. Стотици изкушения, бабини рецепти и лични увлечения, заваляха към екипа буквално за минути, още от момента, в който преди повече от месец обявиха регламента.

Журито се състоеше от три удивителни жени, които са оставили своя отпечатък в кулинарния живот на България. Савина Николова, която участваше в Master Chef България и възроди любовта на софиянците към джелатото. Мария Жекова, която спечели Master Chef 2021 и избра планината пред града.

Линда Петкова, която провокирана от дъщерите си, отваря своята безглутенова сладкарница Amelie Sweet Shop. Тенасърчаваха потребителите с личните си истории и снимки от кухнята. От Answear споделят, че най-трудната задача обаче е била да изберат тримата победители.

От модната компания не спират до тук. Тяхната мисия е да вдъхновяват през всеки един сезон и вече тече следващото издание на международния им фотоконкурс, този път под надслов Summerspiration! В него те ни предизвикват да им покажем нашите летни моменти – на морето, в града или пък планината. Запечатай в снимка своето лято (или няколко, защото можеш да участваш с повече от един кадър), тагни @answear_bg на нея и добави #summerspirationBG. Имаш време да се включиш в Instagram до 31.08. След това международното жури на Answear ще избере тримата късметлии, които ще спечелят голямата награда от 1500 лв. или една от двете допълнителните награди по 250 лева.

Първите две посланички на 6-тото издание на международния фотоконкурс Summerspiration са Мона Гочев и Корнелия Жулиева, които ще те насърчават с личния си пример. Те приеха да се гмурнат в това предизвикателство и да ти покажат любимите си летни активности край морето и в града. И двете заложиха на аутфити от Answear, като Мона провокира със смело съчетание на бански и спортни аксесоари, докато къмпингува на караваната със семейството си, а Корнелия те подтиква да намериш начините да си доставиш удоволствие през лятото дори и когато си заклещен в града.

Сега е твой ред да се потопиш в летните изживявания и да покажеш на Answear, че именнo твоите кадри заслужават да спечелиш Summerspiration!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР