Le 8 Hypnôse - нов стандарт в спиралите за мигли

С формула с 8 ревитализиращи аминокиселини и 91 % подхранващ черен балсам, Lancôme създаде първата спирала за обем и грижа. Чрез заместването на восъка и включването на подхранващи съставки във формулата, Le 8 Hypnôse осигурява ново и уникално изживяване за миглите.

16 July 2022

Като пионер в науката за миглите от 1967 г. насам, Lancôme обединява своя експертен опит в грижата за кожата и миглите, като открива нови хоризонти в областта на висококачествената спирала за мигли: формула създадена, за да осигури на миглите напълно ново изживяване.

Като се опира на задълбоченото разбиране за това как жените използват спиралата за мигли и причините, поради които някои не я използват, Lancôme проектира спирала, която да се хареса дори на дамите, които пропускат тази стъпка при нанасянето на грим.

Новата формула на спиралата за мигли Le 8 Hypnôse има за цел да се решат най-често срещаните проблеми на жените при използването на спирала за мигли – от усилията за нанасяне върху втвърдени мигли или загубата на мигли при отстраняването ѝ. Целият обем, достигнат при скулптурирането на миглите, е вече с ново ниво на сетивност при нанасянето, за меки мигли.

Незабавен укрепващ ефект и усещане за ревитализирани с течение на времето мигли: нова ера в грижата, осигурена от спиралата за мигли, и лесно отстраняване в сравнение с предизвикателствата в миналото.

 ФОРМА НА 8

8 АМИНОКИСЕЛИНИ

8 С КРЪГОВ ДИЗАЙН

 Символ на безкрайността, всичко се върти и връща обратно към Le 8 Hypnôse. Заради броя на различните видове аминокиселини, включени във формулата, символиката на едноименната фигура 8, като емблема на силата на духа, е вплетена във всяка характеристика на тази иновативна нова спирала за мигли от Lancôme. Дизайнът е изведен на преден план като флаконът от чисто стъкло и ергономична четка са с формата на 8, която отново напомня за ползотворния кръгов модел на използване на частично рециклираното и рециклируемо стъкло. 

И накрая, фигурата 8 олицетворява лесното въртеливо движение върху миглите, което става възможно благодарение на новата и наситена със серум плъзгаща се текстура. Le 8 Hypnôse – там, където започват безкрайните мигли.

 ТАМ, КЪДЕТО НЕЗАБАВНИЯТ СКУЛПТУРИРАЩ ОБЕМ СРЕЩА РЕВИТАЛИЗИРАЩАТА ГРИЖА.

 Незабавно видим скулптуриран обем на миглите – ултра лъскави, с безкрайна и изискана дължина, която сега придава усещане за великолепие благодарение на променената и вече подхранваща формула на спиралата за мигли. Le 8 Hypnôse на Lancome.

Плътните мигли също могат да се усещат меки, благодарение на съдържанието на 91 % подхранващ черен балсам и 5 % масло от ший. Ултра елегантната формула на Le 8 Hypnôse танцува върху миглите без усещане за тежест. Крайният резултат е незабавен и плътен обем, без никаква тежест. И още:

Отстранява се с изключително нежно движение. 

Променената формула на спиралата за мигли може лесно да се отстрани, без остатъчни следи под очите след почистване. По-добро представяне и по-лесно премахване на спиралата за мигли благодарение на добавения във формулата балсам.  Ново изживяване, основано на науката – спирала, която се плъзга и отстранява лесно, само с топла вода и памучен тампон.

По-здрави мигли ден след ден.

Богата на 8 ревитализиращи аминокиселини и подхранващо масло от ший, формула спомага за по-здрави и по-гъсти на външен вид мигли след 4 седмици.

Нова степен на мекота на миглите

Формула за грижа от ново поколение, която спомага за по-здрави и по-гъсти на външен вид мигли след 4 седмици. 8 аминокиселини:  Le 8 Hypnôse включва 8 аминокиселини, които спомагат за укрепване на структурата на миглите и се подобрява външният вид и усещането им. 91 % подхранващ черен балсам:  формула с интензивен черен цвят, осигуряваща пищни, плътни мигли, което дава възможност за изключително нежното ѝ и лесното отстраняване. 5 % масло от ший: добито чрез програми за солидарност, за меки и подхранени мигли.

 Дизайн под формата на 8 

 Като открива нови хоризонти в дизайна на спиралите за мигли, Le 8 Hypnôse прави отчетлив намек към формата на цифрата 8.  Там, където формата среща формулата, драматичните извивки на фигурата 8 са оформени в плътно стъкло. За да надхвърли границите на продукта, Lancôme се обръща към известния френски производител на стъкло Pochet Du Courval с молба да създаде луксозна опакова, която разчупва обичайната визия дотолкова, колкото и формулата на продукта, съдържаща балсам. Комбинирана с напълно ергономичната капачка, проектирана, за да пасва перфектно на ръката, още едно усещане, което допирът до Le 8 Hypnôse създава, за индивидуално потребителско изживяване.

 Нов дизайн за кръгово бъдеще

Като заменя пластмасата със стъкло, Le 8 Hypnôse променя дизайна на луксозната спирала, като същевременно подобрява екологичните характеристики на продукта. Като олицетворява безкрайния кръговрат на самото число 8, това стъкло е вече частично рециклирано и рециклируемо. Капачката също може да бъде рециклирана. Ергономичната четка, изработена от изключително меки влакна от растителен произход, осигурява голяма лекота на движенията. 

Новата хармония на нюансите - Nude Sculptural

 Открийте хармонията на 5-те нови нюанса на нашите палитри Hypnôse Palettes „Nude sculptural“, които са създадени за също толкова лесно приложение и скулптурирани резултати.  

Кремообразната формула на продукта създава лесно комбинация от телесни нюанси с висока степен на покривност. Оформена визия на очите в унисон с оформени обемни мигли.

 Ритуалът Le 8 Hypnôse

3 стъпки за ревитализирани мигли. Поглезете своите мигли с изключителен лукс в три стъпки.

        1. Нанесете Lash Revitalizing Serum Вдъхновен от авангардните научни изследвания върху кератина, този серум за по-плътни и обемни мигли прилага натрупаните експертни познания за миглите от Lancôme. Lash Revitalizing Serum следва да се нанася два пъти дневно от корена към върха, на горните и долните мигли. Изчакайте минута и половина, преди да нанесете грим.  След това нанесете Cils Booster XL

        2. Увеличете дължината, обема и ефекта на извивката с основата Cils Booster XL. Обогатен с провитамин В5 и производни на витамин Е, основата постига до +46 % увеличение на обема и +62 % на дължината, когато се нанася под Le 8 Hypnôse, като същевременно запазва непокътната нанесената спирала през целия ден.

        3. В комбинация с Le 8 Hypnôse. Незабавен скулптуриран обем и ревитализираща миглите сила на 8 аминокиселини, концентрирани в 91 % черен балсам, в увеличаваща обема на миглите спирала за грижа. Разстилане върху миглите, което осигурява обем, плътност и усещане за укрепнали миглис течение на времето.

  От А (Аманда Сейфрид) до Z (Зендая Колман)

В глобалната кампания за първата спирала за обем със серум от Lancôme ще участват посланиците на Lancôme – Аманда Сайфрид и Зендая. 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР