Разказва Камила, херцогинята на Корнуол

На 17 юли съпругата на принц Чарлз навършва 75 години и по повод рождения си ден дава интервю на британското издание на Vogue – за херцогинята на Корнуол подобни интервюта са изключителна рядкост.

eva.bg 19 June 2022

В интервюто за Vogue Камила споделя, че за нея и съпруга й е много трудно да съчетаят графиците си, защото и двамата имат много ангажименти, но въпреки това правят всичко възможно в края на деня да изпият заедно по чаша чай и да разговарят.

Любимото им съвместно занимание е просто да са в дневната и всеки да чете книгата си в своя ъгъл. „За нас това е истински релакс, защото нямаме задължителния ангажимент да водим разговор. Просто сме заедно.“

Двамата се срещат за първи път през 1970 г. на поло мач и моментално са привлечени един от друг. В продължение на дълги години са само приятели, но остават близки и по време на браковете си – на Чарлз с принцеса Даяна и на Камила – с Андрю Паркър-Боулз.

През 1992 г. връзката им излиза наяве, три години по-късно Камила се развежда, на следващата – Чарлз слага край на брака си с Даяна, а една година по-късно лейди Ди намира смъртта си при катастрофа в Париж. Принц Чарлз и Камила сключват брак през 2005 г.

Камила споделя, че за нея дълго време е било истински трудно да приеме, че животът й ще премине под лупата на особено настървен обществен и медиен интерес. В един момент обаче просто е разбрала, че няма избор и трябва да приеме това като част от живота си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР